Музика

Китаристът на Ozzy Osbourne и "Firewind" на фестивала Kavarna Rock

GUS G. ще замести Uli John Rot, който е възпрепятстван за участието си през 2014-та

Китаристът на Ozzy Osbourne и "Firewind" на фестивала Kavarna Rock


◊ НОВИ ИМЕНА СРЕД ИЗПЪЛНИТЕЛИТЕ В КАВАРНА

За изненада на феновете на Kavarna Rock 2014, към големите рок и метъл звезди, чиито имена са вече известни, ще се присъедини още една легенда. След като Uli John Rot се оказа възпрепятстван за участие във феста тази година, сцената на Kavarna Rock се сдоби с друг световноизвестен китарист, а именно - GUS G.

Китаристът Gus G., който в момента свири с Ozzy Osbourne и едновременно с това е лидер на „Firewind“, обещава да направи истинско шоу с много нови парчета от последния албум „I Am The Fire“ на „Firewind“, но и много от добре познатите класики от Ozzy и „Black Sabbath“. Заедно с Gus G. на Kavarna Rock ще пристигне и един от най-успешните млади представители на прогресив рока – Nathan James. Вокалът на „Trans-Siberian Orchestra“ дели една сцена с банди като „Megadeth“ и „Alice Cooper“, а дебютният му албум е реализиран именно с основното участие на Gus G.

Тази година рок фестивалът ще се проведе на 28 и 29 юни, отново на стадиона на Каварна. Това ще бъде деветото издание на "Kavarna Rock"


◊ ULI JON ROTH СЕ ИЗВИНИ НА БЪЛГАРСКИТЕ СИ ФЕНОВЕ

„Съжалявам, че трябва да прекратя участието си в Kavarna Rock, но получих възможността да направя пълно турне в Америка заедно с Yngwie Malmsteen през юни. Тъй като нямам други шоута в Европа през този месец, прецених, че ще бъде по-удачно да преместя участието си за 2015 г. Благодаря ви за разбирането, ще се видим догодина!“, пише в писмото си Uli John Rot.

Автор:
Момчил Цонев
Публикация:
29.04.2014 г. 12:54
Етикети:
музикаконцерт
Kavarna Rock 2014
Uli John Rot
Nathan James
GUS G
Firewind
Ozzy Osbourne
Посетено:
826
Линк:
https://kulturni-novini.info/sections/15/news/19059-kitaristat-na-ozzy-osbourne-i-firewind-na-festivala-kavarna-rock