Музика

Мюзикъл на възглавници

Да се пренесем във фантастичния свят на Бродуей

Мюзикъл на възглавници


◊ СЪБИТИЕТО

Мюзикъл на възглавници

13 април 2014 г. (неделя), 11:00 и 17:00 ч.
София, Съюз на архитектите, "Кракра" № 11, зала №1

След грандиозният успех на Брас Концерта на възглавници, отново каним нашите приятели със звучните медни духови инструменти на 13 април 2014 г. Този път програмата ще е изцяло с откъси от известни мюзикъли. “Уестсайдска история”, “Фантомът на операта”, ”Исус Христос суперзвезда” и “Котките” са само част от последният ни концерт на закрито за този сезон. Нашите добри познайници - тромпетистите Ян Дунев и Илиян Тиков, валдхорниста Михаил Михайлов, тромбониста Явор Костов и тубиста Атанас Богоев са ни подготвили едно вдъхновяващо музикално празненство.

Навръх Цветница ще се пренесем във фантастичния свят на Бродуей, където всяка мечта е възможна, а любовта винаги побеждава. Макар и в аранжимент за медно-духов квинтет и без впечатляващите декори, костюми и хореография типични за жанра на мюзикъла, ще чуем котешкия “Спомен”, възхвала на града, който никога не спи, лятна приспивна песен, британски разказ за необичаен посетител в операта и накрая – една изненада в розово. Както обикновено, концертите се предхождат от Работилница на възглавници, а за още по-приятни занимания, “Harmonica” ще предложи безплатна био закуска за всички деца от публиката.


◊ ИЗПЪЛНИТЕЛИТЕ

. Ян Дунев, тромпет
. Илиян Тиков, тромпет
. Михаил Михайлов, валдхорна
. Явор Костов, тромбон
. Атанас Богоев, туба


◊ БИЛЕТИТЕ

За да присъствате на Мюзикъл на възглавници Ви е необходима предварителна резервация, която можете да направите на http://pillows.bg/reservations/ или чрез мейл на tickets@modo.bg.

Закупуването на билетите ще е в деня на концерта. 

Цени на билети:
Възрастен – 20 лв.
Дете – 5 лв.
Максимална цена за семейство – 35 лв.

Автор:
Модо България
Публикация:
03.04.2014 г. 14:41