Музика

Музикален спектакъл връща славното време на Леа Иванова, Мими Николова и Тодор Колев

Концерт от проекта "Незабравимите" - 6 април, Studio 5

Музикален спектакъл връща славното време на Леа Иванова, Мими Николова и Тодор Колев


◊ ПОКАНА

Пеещата актриса Ралица Бежан и екип от музиканти представят проекта „Незабравимите”, който след първия си голям успех, сега е на път да се превърне в истински спектакъл.

Първият концерт от поредицата ще се състои на 6 април в Studio 5.

Песните от 30-те до 80-те години, изпълнени от Аспарух Лешников, Дуо Нове, Леа Иванова, Ирина Чмихова, Лиана Антонова, Мими Николова, група „Домино”, Тодор Колев и много други ще оживеят на нов глас. Цялата носталгично-новаторска еуфория ще бъде гарнирана с много танци. Във вихъра на суинга и страстното танго ще се изявят създателите на „Линди Хоп-България” Явор и София. Гостите, сред които се очакват популярни актьори, като Йоана Буковска, Иван Юруков, Диана Любенова и др., ще станат част от една истинска ретро разходка из  романтиката и чара на павираните улици,  вълнуващия нощен живот в бар „Астория“, стилните жени и галантните мъже, или във времето на истинските бохеми.

Гаранция за незабравимото изживяване ще бъдат топлият, нежен тембър на Ралица Бежан и талантливите музиканти, който са плътно до нея - Калин Жечев – пиано, Лазар Бенов – ударни, Денис Гоев – тромпет, Димитър Сираков – контрабас. Очакват се и други изненади, защото на самата дата 06.04., Ралица Бежан е и рожденичка.


Автор:
Организаторите
Публикация:
02.04.2014 г. 14:28
Етикети:
Студио 5Ралица Бежанконцерт
проект Незабравимите
Посетено:
1419
Линк:
https://kulturni-novini.info/sections/15/news/18890-muzikalen-spektakal-vrashta-slavnoto-vreme-na-lea-ivanova-mimi-nikolova-i-todor-kolev