Музика

"Бабомартенски брейнсторминг" с d.vine или как звукът на китарите ще ви провокира в събота вечер

По покана на Арт клуб "Жреци на музите" на 1 март ще е стартовият концерт за 2014-та за d.vine!

"Бабомартенски брейнсторминг" с d.vine или как звукът на китарите ще ви провокира в събота вечер


◊ СЪБИТИЕТО

"Бабомартенски брейнсторминг" с d.vine

Пет изкусителни дами ще забият на сцената на АРТ клуб "Жреци на музите" и ще направят Вашата съботна "Баба Марта" вечер незабравима!

Ирина - вокал, Бенджи - клавири, Поли - бас, Ани - китари, и Sun Dessi - ударни вливат творческата си енергия в много паралелни проекти с различни музиканти и в различни стилове от класика през джаз, естрада и поп до много тежък рок, но заедно те отново ще се съберат, за да засвирят любими хитове... "Без които никой не може..." както гласи една обичана българска песен.


◊ ЗА ФОРМАЦИЯТА

Шеговитото провокиращо заглавие "Бабомартенски брейнсторминг" не е случайно, защото след голямата зимна пауза момичетата се събират директно на сцената - без репетиции и "сценарии". Очаквайте генериране на нови идеи, очаквайте новото по-добро звучене и шармантно излъчване на една от най-чаровните рок банди у нас!

Очаквайте d.vine на 1-ви март и се заредете с ярко червената енергия на тяхната огнена аура! Споделете поканата с приятели и презаредете настроението си в режим "на макс"!

Живейте и се забавлявайте! Обичайте хубавото, прегърнете и целунете виртуално Вашата любимка от d.vine ;-)

Вход за събитието: 6 лв. + усмивка и споделяне на събитието във Вашата профилна страница (пожелателно).

Тел. за предварителни резервации - мобилния на клуба 088 515 1556 за запазване на маса, или при липса на свободни места - ще бъдете настанени на масата на d.vine, предвид че момичетата ще са на сцената, но ни пишете на мейл: d.vine@abv.bg

1 март, 21:30 часа
АРТ клуб "Жреци на музите"
вход 6 лв.

Не си забравяйте настроението у дома! Вземете го за да се забавляваме заедно!
Автор:
Стойно Попов
Публикация:
27.02.2014 г. 13:07
Посетено:
1477
Линк:
https://kulturni-novini.info/sections/15/news/18665-babomartenski-breynstorming-s-d-vine-ili-kak-zvukat-na-kitarite-shte-vi-provokira-v-sabota-vecher