Музика

Второ издание на "По света и у нас" – музикално осведомителен бюлетин

Парти с музика от цял свят и концерт на Миро Морския (Джанго Зе)

Второ издание на "По света и у нас" – музикално осведомителен бюлетин


◊ ПОКАНА

Global Vision Circle представя
"По света и у нас" – музикално осведомителен бюлетин
28 февруари (петък) в клуб „NeuBerlin“

На 28 февруари, петък (както всеки последен петък от месеца) Global Vision Circle ще празнуват културното богатство и многообразие на планетата с коктейл от музика и образи от цялата Земя. Този път коктейлът "По света и у нас" - музикален осведомителен бюлетин ще съдържа следните съставки:

• Концерт на Мирослав Морски (Джанго Зе) - между два свои престоя в Лондон, един от вестителите на новия, световен музикален... ред (по скоро безредие:))), който ще направи поредното си весело и сърцато (а сърцето му е широко отворено за културите от цялата планета) музикално изявление!

• Уникална (наречете я "world beat" или "global beats") селекция на четирима от диджеите на Global Vision Circle: Dancing Angel, Invoke, Kenan и Masta P6u, все става дума за горещ, автентичен и крайно танцувален микс на музика от Карибите, Азия, Европа, Африка и Америките, поднесен от ветераните в жанра! Неотразимо...

• Фотографско пътуване из смайващата природа на Южноамериканския континент видяна през очите на Иван Панкев от клуба на пътешественика в България. Важно е да отбележим, че събитието СЕ, и ще се организира с активната подкрепа на този клуб и това никак не е случайно...

Винаги сме твърдели, че има два вида хора - тези, които се плашат от неизвестното и тези които са неудържимо привлечени от него... Е, ние определено сме от втория тип, както и Клуба на пътешественика, а какво по-подходящо място за нашия празник от Нов Берлин - Neuberlin*, място наречено на името на новата мултикултурна столица на Европа?

И така, ако вибрирате на нашата честота заповядайте!
ONE LOVE! ONE HEART! Let's get together,and feel allright!

Начало 21.00
Вход 5 лв.

*Нов Берлин - "NeuBerlin" се намира в София на ул. "Султан тепе", която е перпендикулярна на ул. "Черковна", точно преди последната да пресече ул. "Оборище"




Автор:
Global Vision Circle
Публикация:
24.02.2014 г. 15:10
Етикети:
Global Vision Circleфотоизложбамузика
музикално осведомителен бюлетин
По света и у нас
Посетено:
1065
Линк:
https://kulturni-novini.info/sections/15/news/18641-vtoro-izdanie-na-po-sveta-i-u-nas-muzikalno-osvedomitelen-byuletin