Музика

Брас Концерт на възглавници

Готови ли сте за един много шумен Концерт на възглавници?

Брас Концерт на възглавници


◊ СЪБИТИЕТО

Брас Концерт на възглавници

23 февруари 2014 г. (неделя), 11:00 и 17:00 ч.
София, Съюз на архитектите, "Кракра" № 11, зала №2

След нежната, магическа и ефирна звукова комбинация от маримба, флейта и арфа, ни предстои пълен контраст – медните духови инструменти! Два тромпета, валдхорна, тромбон и туба сформират брас квинтета, който ще изпълни залата на Съюза на архитектите с богатия си звук. Познат от Виртуозния Концерт на възглавници, тромпетистът Ян Дунев ще води в този впечатляващ ансамбъл. Участват още Илиян Тиков (тромпет), Михаил Михаилов (валдхорна), Явор Костов (тромбон) и Атанас Богоев (туба).

В програмата ни очакват откъси от оперите “Кармен” на Бизе, “Аида” и “Трубадур” от Верди, “Вълшебният стрелец” от Вебер и знаменития “Кан-кан” из “Орфей в ада” на Офенбах. Каним малките ни приятели да дойдат с наличните у дома дайрета, маракаси, кастанети и други перкусии. Не за първи път публиката ще участва в програмата заедно с музикантите, но този път е малко вероятно музикантите да бъдат надсвирени! Общият репертоар ще включва по едно произведение от двамата Йохан Щраус – баща и син. “Радецки марш” и “Трич Трач полка” са гаранция за един шумен, весел и възторжен финал на концерта.


◊ ИЗПЪЛНИТЕЛИТЕ

Ян Дунев, тромпет
Илиян Тиков, тромпет
Михаил Михаилов, валдхорна
Явор Костов, тромбон
Атанас Богоев, туба


◊ БИЛЕТИТЕ

За да присъствате на Брас Концерт на възглавници Ви е необходима предварителна резервация, която можете да направите на http://pillows.bg/reservations/ или чрез мейл на tickets@modo.bg.

Закупуването на билетите ще е в деня на концерта. 

Цени на билети:
Възрастен – 20 лв.
Дете – 5 лв.
Максимална цена за семейство – 35 лв.


Автор:
Модо България
Публикация:
14.02.2014 г. 19:20