Музика

Концерт LaText+ (A World Poetry Movement Event)

22 ноември, 20.30 ч., арт клуб „Жреци на музите”

Концерт LaText+ (A World Poetry Movement Event)
LaText. Снимка: Владислав Христов


◊ СЪБИТИЕТО

Концерт LaText+
(A World Poetry Movement Event)

През месец ноември 2013 г. в над 50 държави от петте континента ще се проведат повече от 150 събития, инициирани от Световното поетическо движение (World Poetry Movement) под мотото за осъществяване на социална справедливост в света. Групата за поезия и алтернативен рок LaText ще представи България в инициативата с концерт, в който като гости ще се включат певицата, преводачка и актриса Анджела Родел (САЩ) и поетите Димитър Кенаров, Галина Николова, Радослав Чичев, Иван Ланджев и Стефан Иванов.

LaText е литературна рок група с членове Петър Чухов (поезия, глас, китара), Елена Пенева (вокал, синтезатор), Иван С. Вълев (бас, глас) и Гриша Маникатов (барабани). За по-малко от две години бандата осъществява поредица от концерти на фестивали и в клубове, а в момента работи в студио по записите на първия си албум, от който вече излязоха три сингъла.

Събитието ще е на 22 ноември (петък), от 20.30 ч. в арт клуб „Жреци на музите”, София, Студентски град, ул. „Йордан Йосифов” 8 А (спирката преди зала „Хр. Ботев” на автобуси 280, 94 и 294 – до Стол № 4).
Вход 5 лв., за студенти – 3 лв.

Автор:
LaText
Публикация:
21.11.2013 г. 14:23
Посетено:
1085
Линк:
https://kulturni-novini.info/sections/15/news/18102-kontsert-latext-a-world-poetry-movement-event