Музика

Mузикална занималня Music Circle

Занималня за деца от 3 до 7 г.

Mузикална занималня Music Circle


◊ КАКВО Е MUSIC CIRCLE?

Music Circle Kids е прекрасен начин децата ви да прекарат част от свободното си време, като развиват своите творчески и артистични способности и откриват нови начини за себеизразяване чрез различни музикални игри за деца.

Не е нужно изобщо някога да са се докосвали до музикален инструмент или да имат каквато и да било предварителна подготовка, за да участват в Music Circle. Музикалните инструменти, които използваме в тези групи, са лесни за употреба – те са конструирани така, че всеки може веднага да засвири на тях с приятен звук, без преди това да е ходил на уроци. Също така се надяваме, че след едно толкова лесно, забавно и красиво докосване до музиката от ранна възраст някои от малчуганите ще могат да се насочат към подходящ за тях инструмент или ще открият своето полезно хоби.


◊ КОЙ ВОДИ MUSIC CIRCLE?

Цветина Панайотова придобива бакалавърска степен по специалност цигулка в "Guildhall School of Music and Drama’’ (Лондон) и Национална музикална академия „Панчо Владигеров“. Носител е на първи награди и звание „лауреат“ от международни и национални конкурси, както и на няколко стипендии за майсторски класове под ръководството на изтъкнати професори. Има множество концертни турнета в България и чужбина като солист-инструменталист и камерен изпълнител.

През 2013 г. завършва магистърска програма по музикотерапия в НМА „П. Владигеров“. Преминала е два квалификационни курса по музикотерапия при Изабел Кустер (Швейцария), семинар по евритмия и семинар за музикотерапевтична работа с пациенти в кома.

От 2010 г. се включва активно като доброволец в
социално-рехабилитационни дейности на УМБАЛ „Александровска“, където понастоящем води редовните групови и индивидуални сесии по музикотерапия в клиниката по психиатрия. Работи ентусиазирано за подпомагане дейността на лекарския екип в областта на психосоциалната рехабилитация на пациенти с различни заболявания.

През последните 10 години, освен като концертиращ цигулар, Цветина придобива опит и в работата с деца и възрастни като преподавател, музикотерапевт, организатор и водещ на музикални събития с тиймбилдинг насоченост.

 
◊ ПОВЕЧЕ

- Music Circle започва на 30.11.2013 г.:
- Всяка събота от 10:00 ч. до 13:00 ч.;
- За деца от 3 до 7-годишна възраст;
- 8 лв. на час, а ако се запишете предварително получавате 1 час безплатно;

- За записване: d.brankova@modo.bg или 0894760154;
- ул. "Шандор Петьофи" №55, гр. София (до НДК, до ул. "Цар Асен")



Автор:
Модо България
Публикация:
19.11.2013 г. 15:09
Посетено:
1421
Линк:
https://kulturni-novini.info/sections/15/news/18082-muzikalna-zanimalnya-music-circle