Музика

Музика под небето на Париж

"Ginger Groove" Ви канят на романтична есенна разходка из парижките музикални потайности

Музика под небето на Париж


◊ СЪБИТИЕТО

Дойде и дългоочакваният трети концерт от поредицата „Музика под небето на Париж”!

На 10.11. (неделя) от 18.30 в Студио 5 франкофоните на българската музикална сцена "Ginger Groove" отново ви канят на романтична разходка до Париж с музиката на Шарл Трене, Едит Пиаф, Брижит Бардо, Силви Вартан и още от най-изтъкнатите певци на френската музикална сцена. Освен любимите и незабравими "Les Champs Élysées", "La Vie En Rose", "La Mer", ще имате възможност да чуете и песни на някои от най-популярните съвременни френски групи като ZAZ и Paris Combo.

Ваши гидове отново ще бъдат музикантите от "Ginger Groove": Боряна Йорданова (вокал), Петър Георгиев (китара), Влади Михайлов (контрабас) и гост музиканти.

Не пропускайте възможността да си подарите романтична есенна разходка из парижките музикални потайности с "Музика под небето на Париж"!

◊ ФОРМАЦИЯТА

Триото от китара, контрабас и глас завладява своята публика с неустоим коктейл от модерен суинг, акустичен поп и боса нова.

През 2013-та година Боряна Йорданова, Петър Георгиев и Влади Михайлов преплитат мелодиите на шансона и горещината на суинга в концертната програма „Музика под небето на Париж”, за която са наречени „франкофоните на българската музикална сцена”. Привличащо все повече почитатели, триото кани различни гост-изпълнители за различните си проекти. В неделя (10.11.) на сцената с тях ще се качи Смила Стоева - барабани и перкусии.



Автор:
Влади Михайлов
Публикация:
02.11.2013 г. 08:39