Музика

Любов и единство в първия самостоятелен сингъл на Sen I - Love Indeed

We dont need no trouble We need love one another...

Любов и единство в първия самостоятелен сингъл на Sen I - Love Indeed


◊ СЪБИТИЕТО

Близо три години след излизането на първото roots reggae видео в България - Ital Livity, Sen I представя и дългоочаквания си първи самостоятелен сингъл за Roots Rocket - LOVE INDEED (prod. by DA Ernest). Той съчетава звученето на аборигенския инструмент диджериду и бийтбокс с класически реге груув - нещо, което се случва за първи път в историята на регето. LOVE INDEED отправя и недвусмисленото послание за любов и единство във всички форми и проявления като единствена глобална алтернатива на тоталната разруха и морален упадък.

Видео промото ще бъде на 10 октомври (четвъртък) в столичния club *MIXTAPE 5*, B-Side. Събитието съвпада и с пилотното издание на тематичните партита "ROOTS ROCK iT! REGGAE" на едноименния лейбъл.

 

◊ ПОВЕЧЕ

Вечерта ще бъде открита от YouthMan (Alka Dub Soundystem), който ще довее жадувания плажен дъб/реге бриз от Варна на софийска почва в показен сет от първокласна селекция. След Alka Dub Soundsystem ще видим премиерата на видеото към сингъла LOVE INDEED, за чиято реализация работят съвместно няколко млади и изключително талантливи крюта - 140Ideas, Never Know Productions, 2П Soundsystem, както и вече щатният оператор на Roots Rocket - Александър Антонов.

След прожекцията на сцената излизат Roots Rocket Band за първия им концерт в София след историческото за родното реге участие на main stage на най-големия реге фестивал в Източна Европа - Uprising (Словакия), редом с Ky-Mani Marley, Israel Vibration, Capleton, Protoje, Busy Signal, Mellow Mood и т.н. Момчетата определено има какво да споделят след успешното реге лято, а непосредствено след тях контрола поема Samity, който умело ще навигира dub и roots вибрациите в залата до последните минути на събитието. За най-вдъхновените парти машини естествено е предвиден и open mic session.

Освен това, всички присъстващи ще получат от най-новите OCB slim unbleached Virgin Paper... so get ready to roll it up!

 

Билетите за събитието са на цена от 5 лева и могат да бъдат закупени на място. Имайте предвид, че поради капацитета на залата местата са ограничени.

Събитието във Фейсбук вижте тук: https://www.facebook.com/events/244002092415331/

Автор:
Миалена Халваджийска
Публикация:
08.10.2013 г. 23:19
Етикети:
музикареге
Love Indeed
roots rocket
sen i
Посетено:
1827
Линк:
https://kulturni-novini.info/sections/15/news/17786-lyubov-i-edinstvo-v-parviya-samostoyatelen-singal-na-sen-i-love-indeed