Музика

Фънкарите "Southwick" представят новия си сингъл "2 You"

Концерт в Sofia Live Club на 27 септември

Фънкарите "Southwick" представят новия си сингъл "2 You"


◊ СЪБИТИЕТО

Сезонът за фънк бандата "Southwick" започва с нов сингъл и концерт в Sofia Live Club на 27 септември (петък). Точно тогава момчетата за първи път ще представят сингъла „2 You”, чиито автори са Божидар Василев (TromBobby) и Денис Попстоев.

Бандата е подготвила и още нечувани досега парчета, с които да зарадва почитателите на качествената музика. Новият творчески период на фънкарите се характеризира с повече хип-хоп бийтове, джаз елементи, soulful хармонии, а момчетата продължават да разказват истории, чиито кулминации се въртят около въодушевяващи сола и импровизации. „Но, естествено, остава фънк щастието” – казват музикантите, за да успокоят върлите фенове на емблематичното SOUTHWICK звучене.

 

◊ КОНЦЕРТЪТ

Изцяло обновените за концерта аранжименти включват контрабас и перкусии, за които ще се погрижат съответно Димитър Карамфилов и Николай Данев. Специален гост на събитието е Деси Андонова (Phuture Shock, Sentimental Swingers), чиито dj set ще подгрее публиката до появата на групата. Малко по-късно Деси ще се качи на сцената, за да изпълни съвместната им песен „Give It To Me”. За жанровото разнообразие ще допринесе и Kin Dread, който смесва и експериментира с електроакустичен хип-хоп, реге и други стилове.

Освен новите композиции, феновете ще имат възможност да чуят първия сингъл на бандата – „Pink Skies”, както и още няколко парчета от дебютния им албум „От плът и фънк”. За всички, които са го пропуснали, албумът ще се продава на място по време на концерта.


Повече за групата на: https://www.facebook.com/southwickband

Автор: Данислава Делчева
23.09.2013 г. 00:58
Посетено: 817
Линк към публикацията:
https://kulturni-novini.info/sections/15/news/17659-fankarite-southwick-predstavyat-noviya-si-singal-2-you