Музика

Пловдив отново посреща ФСБ

Есенният салон на изкуствата 2013 включи в програмата си уникалния концерт на ФСБ

Пловдив отново посреща ФСБ


◊ СЪБИТИЕТО

"Вълче време" на ФСБ в Пловдив на 4 септември

На 4 септември, на сцената на Античния театър музикантите от легендарната група ФСБ ще представят на вярната си пловдивска публика забележителния рок спектакъл “Вълче време” с нови аранжименти на любими хитове, неизпълнявани на концерт парчета от 35-годишната им дискография, твърд звук и много светлина.

Като контрапункт на нежната феерия “ФСБ Симфони”, споменът за която остава незабравим и вълнува почитателите на групата вече две години, новата концертна програма ще взриви неспокойния им дух в тези вълчи времена. Актуална, агресивна, високо професионална и въздействаща музиката на ФСБ ще прозвучи “над тепетата” с нова сила, с мотото “Заедно можем”!

Носителите на Наградата на Пловдив - Румен Бояджиев, Константин Цеков и Иван Лечев споделят нетърпението си от предстоящата среща с феновете и невероятното преживяване да свирят отново в Античния театър, както и респекта си към едно от най-значимите културни събития в България - Есенния салон на изкуствата в Пловдив.

На 4 септември Античният театър в Пловдив ще посрещне почитателите на прогресив рока в България и групата, която му се посвети без да измени на музикантските си принципи - ФСБ!


***
Билетите за новата концертна рок програма "Вълче време" на обичаната българска група ФСБ се предлагат на касата пред Общината и в магазин “Мюзик Център” в Пловдив, в мрежата на Тикет Плюс, в Дюкян Меломан, в магазините "Ориндж", "Техномаркет", "Пикадили", "Фотосинтезис". Цените на билетите са 20 и 30 лв.

За допълнителна информация: http://fsb.bg и https://www.facebook.com/fsb.bg

Автор: Джаз Плюс
19.08.2013 г. 14:56
Посетено: 1132
Линк към публикацията:
https://kulturni-novini.info/sections/15/news/17489-plovdiv-otnovo-posreshta-fsb