Музика

Билети от 30 лв. за спектакъла "The Wall"

Шоуто по музика на "Pink Floyd" е на 30 август

Билети от 30 лв. за спектакъла "The Wall"


◊ ПРОМОЦИОНАЛНИ БИЛЕТИ

Ограничен брой билети на цената от 30 лв. са пуснати в продажба за грандиозния спектакъл “The Wall” на Роджър Уотърс по музика на “Pink Floyd”.

Местата са за зони, които първоначално не са били пуснати в продажба, защото са разположени под ъгъл, по-голям от 150 градуса спрямо сцената и са зад кулите с аудио и видео оборудването на шоуто. Организаторите обаче са установили, че видимостта в тези зони няма да бъде лоша и това е позволило да се получи разрешение за включването им в продажба.

 

◊ ПОВЕЧЕ ЗА СПЕКТАКЪЛА

През 2010 г. Роджър Уотърс преобразува “The Wall” за големи и открити стадиони. Така той дава възможност на феновете да се докоснат до спектакъла, независимо къде седят и по този начин осъществява една от най-мащабните продукции в историята на музиката. Досега са се състояли 192 концерта пред 3,3 милиона души в 28 държави, а продадените билети са на стойност 380 милиона долара.

Роджър Уотърс е бил планирал общо 20 шоута за своето европейско турне, но поради големия интерес добавя нови дати към него. Турнето ще започне на 18 юли в Арнхайм и ще завърши на 21 септември на стадион „Стад дьо Франс“ в Париж. Спектакълът на Роджър Уотърс ще премине през емблематични стадиони като Олимпийския стадион в Рим, Олимпийския стадион в Берлин, Амстердам Арена и Теленор Арена в Осло.

Билетите за рок спектакъла “The Wall”  могат да бъдат закупени от всички каси на „Тикетпро“ в страната и онлайн.


Автор:
Момчил Цонев
Публикация:
09.07.2013 г. 14:16
Посетено:
1990
Линк:
https://kulturni-novini.info/sections/15/news/17368-bileti-ot-30-lv-za-spektakala-the-wall