Музика

Розов "Oстров на музика" с d.vine

Концерт в парка "Заимов" на шармантните дами от d.vine на 10 юли

◊ СЪБИТИЕТО

Тази сряда "Островът на музиката" в парка "Вл. Заимов" ще e във виртуален розов цвят плюс много шармантни емоции. На сцената пред Театър "София" момичетата от d.vine ще разпръснат любов и красота, изпълнявайки любими поп, фънк и поп-рок парчета в разрез на градския шум и емоции.

Точно в 19:30 часа на 10 юли петте талантливи чаровници ще се развихрят със своите китари и ще представят лични творчески страсти на вдъхновение и импровизации върху теми на велики имена в музиката.

D.vine са: Ирина Русимова - вокал, Албена Арсова - клавишни, Ани Кънева - китара, Поли Петрова - бас и Деси Петкова-Sun Dessi - ударни.

Петте дами за втори път ще участват в летния проект на Дом на културата "Средец" и Столична Община, които ежегодно организират интересни арт събития, допринасящи за свежото настроение на столичани.


"Островът на музиката" се провежда за пета поредна година като цикъл концерти, иницииран от г-жа Лилия Тошева, директор на ОКИ "Средец" и се провежда в подкрепа на кандидатурата на София и Югозападния регион за Европейска столица на културата през 2019 г.

Информация за предстоящите събития от проекта е публикувана в сайта: http://www.dksredets.com/

Концертните изяви на момичетата продължават на 28 юли, когато смело ще окупират сцената на "Студио 5" в НДК.



Автор:
Тина Коилова
Публикация:
08.07.2013 г. 15:53
Посетено:
1182
Линк:
https://kulturni-novini.info/sections/15/news/17359-rozov-ostrov-na-muzika-s-d-vine