Музика

Рапърът Redman идва в София като подгряваща звезда на "Jamiroquai"

Афтър парти събира "Jamiroquai" и Jessie J

Рапърът Redman идва в София като подгряваща звезда на "Jamiroquai"


◊ ПЪРВОТО ИЗДАНИЕ

Само четири дни делят родните меломани от първото издание на “Symphonics’ Concerts”.

За концерта на “Jamiroquai” в София пристига и рапърът Redman като подгряваща звезда. Досега сред подгряващите изпълнители на 28 юни бяха обявени българите от „Freestyle“, „Tri O Five“ и младата българска надежда Маги Алексиева-Mey. Redman идва у нас и за да представи съвместната си песен с Бобо и BobyLeon от “Symphonix”.  

 

◊ АФТЪР ПАРТИТО

След фънк концерта на „Jamiroquai“ на 28 юни в зала „Арена Армеец“, меломаните ще могат да продължат с парти настроението в столичния клуб „Blender“. Сред диджейте, заставащи зад пулта, са Andreaz, Dr. Feelgroove r DJ Ilko (част от „Tri O Five“) и DJ Desy от „Future Shock“. Изненадата на вечерта е специалният гост-диджей – рапърът Redman. Рапърът отдавна не крие своя афинитет към музиката на Джей Кей и компания и пристига в страната ни като фен и официален диджей на партито по случай концерта на британците. Входът за събитието е 15 лв.

Фронтменът на „Jamiroquai“ не скри радостта си от предстоящата поява на Redman на родна територия и потвърди присъствие в столичното заведение веднага, щом слезе от сцената на зала „Арена Армеец“. Присъствие на партито ще отчете и британската изпълнителка Jessie J, която ще направи концертния си дебют на родна територия на 29 юни, отново в зала „Арена Армеец“.

 

◊ ОЩЕ ЗА БИЛЕТИТЕ

Билетите за концерта на Джамирокуай на 28 юни в България са от 60 лв. до 120 лв. и се разпространяват в мрежата на „Tixgate“. Пропуските за концерта на Джеси Джей на 29 юни пък са на цени от 70 до 130 лв.

 


Автор:
Момчил Цонев
Публикация:
25.06.2013 г. 17:00
Посетено:
1070
Линк:
https://kulturni-novini.info/sections/15/news/17304-raparat-redman-idva-v-sofiya-kato-podgryavashta-zvezda-na-jamiroquai