Музика

Наши фънк и поп изпълнители подгряват "Jamiroquai" и Jessie J

Концертите са част от първото издание на "Symphonics’Concerts"

Наши фънк и поп изпълнители подгряват "Jamiroquai" и Jessie J


◊ “FREE STYLE” И “TRI O FIVE” ПОДГРЯВАТ “JAMIROQUAI”

Българските фънк групи “Free Style” и “Tri O Five” ще подгряват първия концерт на “Jamiroquai” в София. Той ще бъде в първия ден на “Symphonics’Concerts” на 28 юни в столичната зала „Арена Армеец”.

„Free Style” дебютират през 2004 г. с песента „Когато тя желае”. През годините бандата присъства на клубни и фестивални сцени в страната и чужбина. „Tri O Five” отдавна се наложи на родната сцена като едно от най-силните имена в съвременната музика с нестандартно и открояващо се звучене. Групата има зад гърба си двоен албум и участия в едни от най-престижните музикални фестивали, сред които “Exit” в Нови Сад и “Sziget” в Будапеща.

Преди “Jamiroquai” на сцената ще излезе и младата соул изпълнителка Маги Алексиева-Меу.

 

◊ „BOBO AND THE GANG”, МИХАЕЛА ФИЛЕВА И ГРАФА ПРЕДИ КОНЦЕРТА НА JESSIE J

„Bobo and the Gang” ще подгряват публиката преди концерта на британската изпълнителка Jessie J, който ще бъде във втория ден на “Symphonics’Concerts” на 29 юни също в „Арена Армеец”.

Освен тях на сцената преди основното изпълнение ще излязат и няколко популярни български изпълнители – Михаела Филева, Маги Алексиева-Меу и не на последно място Графа.

 

◊ ПОВЕЧЕ ЗА БИЛЕТИТЕ

Билетите за концерта на “Jamiroquai” на 28 юни в България са от 60 лв. до 120 лв. и се разпространяват в мрежата на „Tixgate”. Също оттам могат да се закупят билети и за концерта на Jessie J на 29 юни на цени от 70 до 130 лв.

 

 

Автор:
Момчил Цонев
Публикация:
19.05.2013 г. 18:48
Етикети:
концертимузикаJessie JJamiroquai
Маги Алексиева-Меу
Tri O Five
Free Style
Symphonics’Concerts
Посетено:
1505
Линк:
https://kulturni-novini.info/sections/15/news/17054-nashi-fank-i-pop-izpalniteli-podgryavat-jamiroquai-i-jessie-j