Музика

Най-големите хитове на "Queen" от 15 май в "Арена Армеец"

Участниците в мюзикъла "We will rock you" вече са в България

Най-големите хитове на "Queen" от 15 май в "Арена Армеец"


◊ ЗА ПЪРВИ ПЪТ В БЪЛГАРИЯ

Участниците от мюзикъла “We will rock you” пристигнаха вече в София. Мюзикълът ще се играе в столичната зала „Арена Армеец” в шест поредни представления от 15 до 19 май.

Билетите за “We will rock you” са на цени от 40 до 100 лв. и все още могат да бъдат закупени от всички каси на „Тикетпро” в страната.

 

◊ ПОВЕЧЕ ЗА МЮЗИКЪЛА

Най-популярният мюзикъл за последните години е създаден и режисиран от Бен Елтън по музиката на легендарната група “Queen”. В създаването на мюзикъла са взели участие и музикантите от групата Брайън Мей и Роджър Тейлър.

До момента шоуто е развълнувало повече от 6 милиона зрители във Великобритания и повече от 15 милиона души в 17 държави. София е една от поредните спирки в първото световно турне на “We will rock you”.

Сред песните, които ще чуят софийските зрители на мюзикъла, са вечни хитове като „Bohemian Rhapsody”, „Don't Stop Me Now”, „I Want To Break Free”, „A Kind Of Magic”, „Radio GaGa”, „Who Wants To Live Forever”, „Under Pressure”, „We Will Rock You”.

В София вече са техническите екипи, които работят по изграждането на уникалната сцена в „Арена Армеец”. Тя ще заема по-голяма част от залата, затова седящите места на всяко представление ще са ограничени до 4500.

 

◊ МИГ АЙЕСА ЗА МЮЗИКЪЛА

Звездата от мюзикъла МиГ Айеса, който играе главната роля на бунтаря Галилео, сподели, че е много щастлив отново да пристигне у нас. Преди месец той беше в България, за да промотира шоуто. МиГ сравни героя си в мюзикъла с Нео от „Матрицата“ и сподели, че най-много му харесва трансформацията, през която той преминава – от объркано момче, което чува гласове на отдавна починали рок величия, до истинска рок звезда. „Няма по-хубаво нещо от това да обикаляш различни страни и да правиш хората щастливи, изпълнявайки любимите песни на „Queen”. Гответе се, ще ви разтърсим съвсем скоро”, каза въодушевеният изпълнител.

 

Автор:
Момчил Цонев
Публикация:
14.05.2013 г. 16:38
Посетено:
1602
Линк:
https://kulturni-novini.info/sections/15/news/17009-nay-golemite-hitove-na-queen-ot-15-may-v-arena-armeets