Музика

Виолов Концерт на възглавници

Защо виолата понякога се нарича "шоколадова"?

 Виолов Концерт на възглавници


◊ СЪБИТИЕТО

Виолов Концерт на възглавници  

19 май 2013 г. (неделя), 11:00 и 17:00ч.
София, Съюз на архитектите, "Кракра" № 11, зала №2

Последният Концерт на възглавници за сезона ще ни срещне с по-голямата сестра на цигулката. На 19 май 2013, от 11:00 и 17:00 часа в Съюза на архитектите, на ул. “Кракра” №11 ще чуем дълбокия, кадифен и топъл глас на виолата.

Щ
е имаме привилегията да слушаме една от най-изявените български виолистки в Лондон, Елица Богданова. Тя е все по-търсен музикант сред добрите барокови състави във Великобритания и пристига в София специално за Виолов Концерт на възглавници. Нейната по-малка сестра, Лили Богданова, е явление сред пианистите в софийското музикално училище, което завършва тази година. Награждавана и концертирала в Чехия, Великобритания, САЩ, Румъния, Швейцария, Гърция, Лили ще съпровожда Елица на рояла. Двете сестри ще представят предимно романтична програма от Брамс, Брух, Шуман и Бридж.

Творчески екип “Онче Бонче” ще води вече традиционната безплатна Работилница на възглавници един час преди началото на двата концерта – в 10:00 и в 16:00 часа.


◊ БИЛЕТИТЕ

За да присъствате на Виолов Концерт на възглавници Ви е необходима предварителна резервация, която можете да направите на www.pillows.bg или чрез имейл на tickets@modo.bg.

Закупуването на билетите ще е в деня на концерта. Адресът на Съюза на aрхитектите е ул. "Кракра" № 11.

Билетите са с цени:

Родител – 20 лв.
Дете – 5 лв.
Максимална цена за семейство – 35 лв.


◊ ПОДАРЕТЕ КНИГА!

Донесете поне една детска книжка и получете 15% отстъпка от цената на семейния билет. Дарените книги ще бъдат предадени на фондация “Подарете книга”. Няма ограничение в броя им, колкото повече книжки съберем, толкова повече деца ще зарадваме!


◊ ПАРТНЬОРИТЕ

В деня на концерта, нашите приятели от Thinx Store и Little Owl ще представят своите продукти, които изцяло следват линията на Концерти на възглавници за биосъобразен начин на живот, ръчно изработени предмети и продукти от естествени материали.

Концерти на възглавници се осъществяват с подкрепата на Национален фонд Култура, Калинел и FunBook. Ексклузивен медиен партньор е Детски Дневник.

Автор:
Модо България
Публикация:
13.05.2013 г. 11:45
Посетено:
1172
Линк:
https://kulturni-novini.info/sections/15/news/16984-violov-kontsert-na-vazglavnitsi