Музика

"Depeche mode" излизат на сцената в 21 часа

Вратите на стадион "Локомотив" се отварят в 17:30 часа

"Depeche mode" излизат на сцената в 21 часа


◊ НАЙ-ВАЖНОТО ЗА КОНЦЕРТА ДНЕС

Дойде денят на втория концерт на „Depeche mode” у нас. Входовете на столичния стадион „Локомотив“ ще бъдат отворени в 17:30 ч. днес. Движението по бул. „Рожен” ще бъде ограничено няколко часа преди това и до полунощ на 12 май. Триото от Есекс „F.O.X”, което ще подгрява „Depeche mode”, ще се качи на сцената в 20:00 ч. Очакванията са Дейв, Мартин и Анди да се появят около 21:00 ч., като шоуто им ще продължи повече от два часа.

Музикантите пристигнаха в София още вчера следобед. Те кацнаха на българска земя с частен полет от Атина.


◊ ПОВЕЧЕ ЗА ТУРНЕТО

София е четвъртата спирка от стартиралото на 4 май европейско турне на „Depeche mode”. Интересът към него е огромен и това принуди групата да добави още дати. Така първите им зрители бяха в Ница, на 7 май ги аплодираха в Тел Авив, а на 10 май беше концертът им в Атина.

След няколко месеца обиколка из Европа, култовите британци ще зарадват и феновете си в Америка, като първият им концерт е на 22 август в Детройт. През ноември стартира нов тур из Стария континент, който ще продължи до февруари 2014.


◊ ЗА БИЛЕТИТЕ

Все още се намират билети за концерта на „Depeche mode”, така че не чакайте последния момент. Те са на цени от 50 до 130 лв и могат да бъдат закупени от всички каси на „Тикетпро” в страната.

 

  

Автор:
Момчил Цонев
Публикация:
12.05.2013 г. 12:02
Посетено:
1346
Линк:
https://kulturni-novini.info/sections/15/news/16979-depeche-mode-izlizat-na-stsenata-v-21-chasa