Музика

Symphonics’ Concerts представя "Джамирокуай" и Джеси Джей

Билетите за концертите на 28 и 29 юни могат да се купят на изплащане

Symphonics’ Concerts представя "Джамирокуай" и Джеси Джей


◊ ПОВЕЧЕ ЗА SYMPHONICS' CONCERTS

Почитателите на "Джамирокуай" и Джеси Джей ще имат не само шанса да видят изпълнителите благодарение на първото издание на Symphonics’ Concerts в България, но и ще могат да си купят билетите на изплащане.

 

◊ ДЖАМИРОКУАЙ ЗА ПЪРВИ ПЪТ В БЪЛГАРИЯ

Билетите за концерта на "Джамирокуай", които първи ще излязат на сцената на столичната зала „Арена Армеец” на 28 юни, са на цени от 60 до 120 лв.

Меломаните в България имат правото да се чувстват горди, понеже визитата на "Джамирокуай" е ексклузивна и не е обвързана с турне. Джей Кей и компания кацат на родна територия специално, за да се реваншират на верните си български фенове за неосъществения им концерт преди две години. Съвсем скоро почитателите на фънк и нео соул бандата ще имат възможност да видят и специален видео поздрав за концерта им у нас.

 

◊ ДЖЕСИ ДЖЕЙ СЪС САМОСТОЯТЕЛЕН КОНЦЕРТ В "АРЕНА АРМЕЕЦ"

Английската поп звезда Jessie J ще излезе на сцената на „Арена Армеец” на 29 юни. Билетите за концерта й се продават на цени от 70 до 120 лв.

Джесика Елън Корниш, по-известна като Jessie J, става популярна покрай създаването на няколко песни за известни изпълнители като Крис Браун и Майли Сайръс, както и с дебютния си музикален албум от 2011 г. „Who you are”. Преминавайки през различни жанрове, поп певицата е известна със своята еклектичност от соул вокали и R&B препратки, примесени с поп, електропоп и хип хоп ритъм. Интересна подробност е, че изпълнителката става първата британска певица с четири топ 10 сингъла от един-единствен албум. Вторият й албум се очаква през тази година.

 

◊ ОЩЕ ЗА БИЛЕТИТЕ

Билетите за концерта на "Джамирокуай" на 28 юни и концерта на Джеси Джей на 29 юни в България се разпространяват в мрежата на Tixgatе, както и във всички каси на Easypay.      

Автор:
Момчил Цонев
Публикация:
10.05.2013 г. 12:42
Посетено:
1299
Линк:
https://kulturni-novini.info/sections/15/news/16954-symphonics-concerts-predstavya-dzhamirokuay-i-dzhesi-dzhey