Музика

Строят сцената за концерта на "Depeche mode"

На 12 май входовете на стадион "Локомотив" ще бъдат отворени в 17:30 ч.

Строят сцената за концерта на "Depeche mode"


◊ ПОДРОБНОСТИ ЗА КОНЦЕРТА НА 12 МАЙ

"Depeche mode" се завръщат на столичния стадион „Локомотив” за втория си концерт у нас, който ще се състои в изборния 12 май. Входовете на стадион „Локомотив“ в деня на концерта ще бъдат отворени в 17,30 ч. Движението по бул. „Рожен” ще бъде ограничено няколко часа преди това и до полунощ на 12 май.

Триото от Есекс F.O.X, което ще подгрява британското трио, ще се качи на сцената в 20:00 ч. Очакванията са Дейв Геън, Мартин Гор и Анди Флетчър да се появят около 21:00 ч, като шоуто им ще продължи повече от два часа.

 

◊ ПОВЕЧЕ ЗА ТУРНЕТО НА "DEPECHE MODE"

София е четвъртата спирка от стартиралото на 4 май европейско турне на "Depeche mode. "Интересът към него е огромен и това накара групата да добави още дати. Така първите им зрители бяха в Ница, на 7 май ги аплодираха в Тел Авив, а на 10 май е концертът им в Атина.

След няколко месеца обиколка из Европа, култовите британци ще зарадват и феновете си в Америка, като първият им концерт там ще е на 22 август в Детройт. През ноември стартира нов тур из Стария континент, който ще продължи до февруари 2014.

 

◊ ПОВЕЧЕ ЗА БИЛЕТИТЕ

Очаква се "Depeche mode" да пристигат у нас на 11 май, но къде ще отседнат се пази в пълна тайна. Билетите за концерта им на цени от 50 до 130 лв. все още могат да бъдат закупени от всички каси на „Тикетпро” в страната.

 

 

Автор:
Момчил Цонев
Публикация:
08.05.2013 г. 13:33
Посетено:
1320
Линк:
https://kulturni-novini.info/sections/15/news/16952-stroyat-stsenata-za-kontserta-na-depeche-mode