Музика

Салах Един ще участва в концерта на Wu-Tang Killa Beez в София

Арабски хип-хоп артист номер 1 в света

Салах Един ще участва в концерта на Wu-Tang Killa Beez в София


◊ СЪБИТИЕТО

Salah Edin - арабски хип-хоп артист номер 1 в света потвърди участието си за концерта на Wu-Tang Killa Beez на живо в София на 14 февруари 2006 от 19,30 ч. в зала Христо Ботев, Студентски град.


◊ ПОВЕЧЕ ЗА САЛАХ ЕДИН

Salah Edin (Салах Един) взима името на мюсюлмански войн, победил Ричард Лъвското сърце по време на кръстоносните походи и завладял отново Йерусалим. За него се смята, че е номер 1 арабски хип-хоп артист в света. Няма тема или идея, които да не са докоснати в неговата музика. Подробна информация за изпълнителя можете да откриете на неговия уебсайт: http://www.salahedin.com.

Публиката харесва Salah Edin заради наситените му живи изпълнения, които засенчват езиковата бариера. Неговата музика е уникална и оригинална. Дебютният му албум “Horr” се очаква да излезе в началото на тази година. Salah Edin ще излезе на сцената като съпорт за шоуто на WU-TANG KILLA BEEZ.


◊ ЗА КОНЦЕРТА

Продажбата на билети за концерта започна на 12 декември 2005 ексклузивно в мрежата на Тicketstream (http://www.ticketstream.bg). Цената е само 15 лв., а ако останат непродадени билети до деня на концерта, те ще се продават по 18 лв. на касите на зала Христо Ботев.

Ще има и локален съпорт, който ще бъде обявен допълнително.
Автор:
Виктор Лилов
Публикация:
24.01.2006 г. 17:55
Посетено:
358
Линк:
https://kulturni-novini.info/sections/15/news/1684-salah-edin-shte-uchastva-v-kontserta-na-wu-tang-killa-beez-v-sofiya