Музика

Мега концерт 35 години "Сигнал"

Легендарната група "Сигнал" ще отбележи 35 години на българската рок сцена с голям концерт под наслов Our Love

Мега концерт 35 години "Сигнал"


◊ СЪБИТИЕТО

Легендарната БГ рок група СИГНАЛ ще отбележи 35 години на българската сцена с голям концерт на 27 ноември 2013 г. в зала Арена Армеец София. Групата ще поднесе на своите фенове и зрители 100 процента чисто БГ рок преживяване!

Мотото на концерта е OUR LOVE и на него за първи път на живо ще прозвучи най-новата песен Our Love, написана и посветена специално на взаимната любов на групата и нейните фенове.

Един от феновете на СИГНАЛ ще си тръгне от концерта с чисто нова електрическа китара - не каква да е, а легендарния американски модел Фендер Стратокастер!


СИГНАЛ винаги са били социално ангажирани и съпричастни към различни благотворителни каузи. С посланието OUR LOVE те ще подадат ръка на хората с увреждания и с част от средствата от концерта музикантите ще закупят и дарят адаптиран специализиран транспорт с платформа за техните нужди.

През своята 35-годишна история СИГНАЛ имат издадени 18 албума, над 7 000 концерта и участия и повече от 500 000 продадени плочи.

Концертът се осъществява с генералното спонсорство на Булминерал и партньорството на Столична община, Зала Арена Армеец София и е в подкрепа на проявите за кандидатурата на София за Европейска столица на културата 2019.

Медиен партньор е bТV, която ще излъчи този изключителен рок-спектакъл в ефира си през Коледно-новогодишните празници на 2013 г.


35 години СИГНАЛ, един концерт, 135 минути 100-процентов БГ рок!

„Ще се стопят китарите!”


Автор: СИГНАЛ
26.03.2013 г. 17:05
Посетено: 1877
Етикети: концерт, рок, музика, група сигнал, сигнал, our love, 35 години сигнал
Линк към публикацията:
https://kulturni-novini.info/sections/15/news/16654-mega-kontsert-35-godini-signal