Музика

Bar Surfing с "Ginger Groove" представя: Петното на Роршах

През следващите месеци "Ginger Groove" - в различни, нови и атрактивни заведения в София

Bar Surfing с "Ginger Groove" представя: Петното на Роршах


◊ СЪБИТИЕТО

Bar Surfing с "Ginger Groove" представя: Петното на Роршах

13 март, сряда, 21 часа, ул. "Христо Белчев" 8


Поредната спирка на Bar Surfing с "Ginger Groove" ще бъде тази сряда в Петното на Роршах. Както самото Петно казва за себе си: "Помагам на хората да разпуснат. Аз съм потомствено гостоприемен, разбирам от музика и напитки и с радост ги споделям с всеки, който ме навести." - достатъчно основателни причини ако още не сте били там, да го посетите. А ако сте, не пропускайте възможността да се насладите на суинг, боса нова и акустичен поп в изпълнение на страстен контрабас, дръзка китара и нежен вокал!:)

Ако все още не сте идвали в Петното, стигнете до KFC на площад “Гарибалди”, тръгнете по улицата от лявата страна площада - “Иван Денкоглу” в посока “Витоша”, завийте вдясно по първата, която я пресича и ще го видите почти веднага, отляво.

През следващите няколко месеца Ginger Groove стартира серия от събития в различни, нови и атрактивни заведения в София. Целта ни е да ви представим неоткрити за вас територии, да разчупим ежедневието ви с посещение на нови места, където ние от Ginger Groove ще допълним специфичната атмосфера с нашия доказан джинджър микс от суинг, акустичен поп и модерна боса нова.

Яхнете вълната на приключението и се присъединете към Bar Surfing с Ginger Groove! :)

 

◊ ФОРМАЦИЯТА

Суинг, акустичен поп и боса нова - в изпълнение на китара, контрабас и глас или едно наистина различно изживяване за меломани ви обещават музикантите от "Ginger Groove". Имате всички основания да им се доверите, тъй като за малко повече от година от своето съществуване "Ginger Groove" успява да привлече все повече фенове на акустичната музика поднесена с темперамент, чар и оригиналност. Групата има зад гърба си редица участия в музикални фестивали, концерти и редовно се изявява на софийската клубна сцена. За себе си тримата музиканти казват, че са пристрастени към джаза, вдъхновени от боса новата и изкушени от възможността да придават различно джази звучене на музиката. Така пикантната комбинация от суинг, акустичен поп и модерна боса нова се превръща в запазена марка на "Ginger Groove". Пречупени през индивидуалния светоглед на музикантите, тези стилове се обединяват в специфичния „джинджър” звук. 

 

◊ ПОВЕЧЕ ЗА ИЗПЪЛНИТЕЛИТЕ

Боряна Йорданова завършва Нов български университет със специалност „Поп пеене”. Вдъхновена от бродуейския мюзикъл и джаза, силно влияние за развитието й като изпълнител имат майсторските класове на Вики Алмазиду и Милчо Левиев, както и участието й в постановки на Музикалния театър. Зад гърба си има различни арт проекти, концерти и музикални представления.

Петър Георгиев завършва Нов български университет през 2007 г. със специалност „Поп и джаз китара”. По време на следването си участва в три майсторски класа по джаз импровизация на Милчо Левиев. Между 2007 и 2011 г. живее в Ню Йорк, където свири в различни блус, джаз и R&B проекти и преподава в музикално училище Swan Pianos Co. Паралелно с това завършва ”Brooklyn Conservatory” - програма „Джаз китара”, както и магистърската програма на „Queens College”.

Влади Михайлов свири на виола и контрабас. Завършва Държавната музикална академия. Има докторска степен от Софийския университет ("Мултимедии в обучението по музика). Многократен участник е в майсторските класове по джаз импровизация на Милчо Левиев. Участва в студийни и концертни проекти с наши и чужди музиканти.

Автор: Стойно Попов
08.03.2013 г. 08:42
Посетено: 1093
Линк към публикацията:
https://kulturni-novini.info/sections/15/news/16499-bar-surfing-s-ginger-groove-predstavya-petnoto-na-rorshah