Музика

Слаш пристига в България

Деца до 10 години могат да гледат концерта безплатно

Слаш пристига в България


◊ СЛАШ В БЪЛГАРИЯ

Легендарният екскитарист на Guns n Roses Слаш пристига у нас в неделя за своя първи концерт в България, който ще се проведе на 4 февруари в столичната зала „Фестивална”. Той ще бъде придружаван от музикантите от своя солов проект Slash feat. Myles Kennedy & The Conspirators – Майлс Кенеди (вокал и китара), Франк Сидорис (китара), Брент Фитц (барабани) и Тод Кърнс (бас). 


◊ ПОДРОБНОСТИ ЗА КОНЦЕРТА

Охраната и пропускателният режим на концерта на Слаш ще бъдат изключително строги. Всеки, закупил билет за събитието, ще бъде щателно проверяван на входа на залата за притежание на опасни предмети, хладно и огнестрелно оръжие. Забранено е внасянето на запалими продукти, стъклени бутилки, отровни вещества, звукозаписни устройства, професионална фото и видео техника, прожектори и лазерни и точкови фенерчета. На концерта няма да бъдат допускани лица под въздействието на алкохол, наркотични и упойващи вещества, както и лица, които при поискване не могат да представят документ, идентифициращ самоличността им.

Непълнолетни лица на възраст до 18 години няма да бъдат допускани на концерта без пълнолетен придружител. Специална декларация за придружител на непълнолетно лице е публикувана на сайта на компанията за продажба на билети за концерта  „Тикетпро”. 

Деца на възраст до 10 години ще бъдат допускани на концерта безплатно.

Билети за шоуто могат да бъдат закупени от мрежата на „Тикетпро”.

Автор: Момчил Цонев
02.02.2013 г. 15:42
Посетено: 1104
Линк към публикацията:
https://kulturni-novini.info/sections/15/news/16274-slash-pristiga-v-balgariya