Музика

Българската група Alley Sin ще подгрява Слаш

Легендарният китарист идва в София на 4 февруари

Българската група Alley Sin ще подгрява Слаш


◊ БЪЛГАРИ НА СЦЕНАТА ПРЕДИ СЛАШ

Музикантите Alley Sin са българската група, която ще подгрява концерта на легендарния китарист Слаш
на 4 февруари.

Българите ще се качат на сцената в зала „Фестивална” в 20:00 ч. и в продължение на 40 минути ще вдигнат градуса на настроението със здрав рок, за да подготвят публиката за изпълнението на великите Slash feat. Myles Kennedy & The Conspirators.


◊ КОИ СА ALLEY SIN

Групата Alley Sin е създадена през 2008 г. и черпи своето вдъхновение от класически блус, рок и пънк групи като New York Dolls, The Ramones, Guns n Roses, Faster Pussycat, Hanoi Rocks, Kiss, АCDC, Motorhead и др.

През 2010 г. Alley Sin предприемат сериозно предизвикателство и тръгват на най-дългото клубно турне, правено някога у нас -  за 30 дни те успяват да направят участия в 25 града в цяла България!

Alley Sin издават през май 2011 г. сингъла “Shut Up Bitch” и видеото към него. Следва дискът  "Down on the Dirt", който съдържа всичко записано от тях до този момент. През лятото на 2012 г. групата започва записите на албума "Drunk, Trashed and Rollin”, който се очаква на пазара на 21 февруари тази година.

Американският лейбъл „Demon Doll Records” подписва договор с българите за дистрибуцията на първите им записи на територията на Америка.


◊ ПОВЕЧЕ ЗА БИЛЕТИТЕ

Билети за концерта на Слаш, който е по-известен и като бившия китарист на Guns n Roses, могат да бъдат закупени в мрежата на „Тикетпро”.

Автор:
Момчил Цонев
Публикация:
25.01.2013 г. 11:21
Етикети:
Посетено:
1405
Линк:
https://kulturni-novini.info/sections/15/news/16228-balgarskata-grupa-alley-sin-shte-podgryava-slash