Музика

Мейси Грей идва за концерт в София на 21 ноември

Американската певица ще представи и най-новия си албум „Talking Book“

Мейси Грей идва за концерт в София на 21 ноември


◊ КОНЦЕРТЪТ

Остават броени дни до концерта на американската R&B и соул певица Мейси Грей. Изпълнителката на „I Try“, „Glad You're Here“, „Still“ и редица други хитове има концерт в зала 3 на НДК в София на 21 ноември.

Концертът в София е част от световното турне на певицата, на което тя ще представи смесица от песни както от албума й „On How Life Is“, така и от „Covered“ и „Talking Book“.


◊ НОВИЯТ АЛБУМ

На 28 октомври тази година Мейси Грей пусна на пазара албума "Talking Book". Той е римейк на едноименния албум на Стиви Уондър. С това издание певицата с кадифен глас прави своеобразен подарък по повод 40-годишнината от издаването на "Talking Book". Самата тя споделя: "Това не е албум трибют, това е писмо, носещо любов и почит към големия изпълнител".

Сред песните в този албум са хитовите "You Are The Sunshine Of My Life", донесъл първата награда Грами на Стиви Уондър, „Superstition“ и „Blame It On The Sun“.
 

◊ В КИНОТО

Извън музикалната сцена Мейси Грей се появи и в последния филм на Lee Daniels – „The Paperboy“. В него тя си партнира с актьорите Джон Кюсак, Зак Ефрон, Никол Кидман и Матю Маконахи. Това не е първата изява на Мейси Грей като актриса. Тя участва във филмите „Спайдърмен“, „Домино“ и „Срещу сянката“.


◊ ОЩЕ ЗА КОНЦЕРТА
 
Билети за концерта на Мейси Грей на 21 ноември в София се продават в мрежата на Ивентим на цена от 60 лв.

Автор:
Момчил Цонев
Публикация:
16.11.2012 г. 12:00
Етикети:
Посетено:
1495
Линк:
https://kulturni-novini.info/sections/15/news/15838-meysi-grey-idva-za-kontsert-v-sofiya-na-21-noemvri