Музика

"Остава" празнува 20 години с концерт

Гостуват Гурко от "Анимационерите", Иво Чалъков от "Gravity Co", Поли Генова, Мишо Шишков и Петко Славов

"Остава" празнува 20 години с концерт


◊ СЪБИТИЕТО

„Остава” стана на 20 години и ще отпразнува юбилея със специален концерт на 29 август в Pork Pie, София (Борисовата градина).

Вратите на клуба ще отворят в 19:30 ч., а половин час по-късно на сцената ще излезе Петко Славов. Той ще подгрее публиката със сет в типичното за него синт-акустично поп звучене. Меланхоличният и мелодичният стил и многобройните съвместни концерти не са единственото общо между Петко и „Остава” – музикантът участва и в клипа към песента „Ще дойдеш ли с мен?”.

Още един от гостите на концерта „20 години Остава” е част от това емблематично видео – Гурко от „Анимационерите”. Той ще се включи в една от песните на бандата и ще припомни времената на култовия лейбъл „Жълта музика”.

Специално участие в концерта ще имат и още двама музиканта, които „Остава” изключително харесват. Иво Чалъков от „Gravity Co” ще се присъедини към групата за две от любимите си техни песни.

Заедно със Свилен ще пее и Поли Генова – младата певица отдавна е редовен посетител на концертите на „Остава”, а те от своя страна изключително харесват енергията и изключителния й глас.

В по-голямата част от вечерта на сцената с „Остава” ще свири Мишо Шишков – огромна част от историята на бандата, без когото музиката им никога не би била същата.


Билетите за събитието се продават предварително на цена от 5 лева в сайта на „Тикетстрийм”.


Автор:
Момчил Цонев
Публикация:
29.08.2012 г. 11:40
Посетено:
1176
Линк:
https://kulturni-novini.info/sections/15/news/15312-ostava-praznuva-20-godini-s-kontsert