Музика

Британците от A.A.A.K. са подгряващата група за концерта на RHCP

Не беше одобрена нито една от над 15 предложени български групи

Британците от A.A.A.K. са подгряващата група за концерта на RHCP


◊ БРИТАНСКА ГРУПА ЩЕ СВИРИ ПРЕДИ "ЛЮТИТЕ ЧУШКИ"

Red Hot Chili Peppers избраха британската банда As Able As Kane (А.А.А.К.) да подгрява на концерта им в София на 1 септември. Англичаните силно са впечатлили с представянето си калифорнийските титани и са били поканени да свирят на всичките им концерти през август и септември.

Бунтарите от А.А.А.К. започват да правят музика още в края на 80-те години. В началото те свирят главно по улиците на Манчестър, но якият им индустриален звук бързо ги изстрелва на челни позиции сред любителите на по-тежката музика. Tе набират скорост както на острова, така и в останалата част на Европа. Стилът на А.А.А.К. често се сравнява с банди като Prodigy, Nine Inch Nail, Ministry и Public Enemy.

Освен у нас, бандата ще подгрява концертите на RHCP в Прага, Загреб, Букурещ и Атина.


◊ ВАЖНО ЗА КОНЦЕРТА

Билети за концерта на Red Hot Chili Peppers все още могат да бъдат закупени на цени от 90 до 200 лв. в касите на „Тикет Про”. Концертът ще се проведе на 1 септември в столичната зала „Арена Армеец”.Автор:
Момчил Цонев
Публикация:
23.08.2012 г. 00:32
Посетено:
1193
Линк:
https://kulturni-novini.info/sections/15/news/15291-britantsite-ot-a-a-a-k-sa-podgryavashtata-grupa-za-kontserta-na-rhcp