Музика

Лятно музикално училище

Занимания за деца от 9 до 12 г.

Лятно музикално училище


◊ СЪБИТИЕТО

Галерия "Модо" представя

Лятно музикално училище

10 юни 2012 г., неделя, 10:00-13:00ч.
Галерия Модо
Кв. "Лозенец", ул. "Котел" №8


◊ ЗА ЗАНИМАНИЕТО

Организаторите на SM&RT фестивала, които през месец май провокираха столичани с 11-те артистично опаковани пиана, разположени из центъра на София, подготвят нова изненада за топлите месеци – Лятно музикално училище. Но в никакъв случай не си мислете, че искат да ни задържат зад училищните скамейки – дори напротив.

Чрез специално подбрана програма, поднесена в разчупена форма, децата на възраст между 9-12 години ще се пренесат в царството на музикалните инструменти, ще разкрият тайните на ритъма и нотите, ще се докоснат до сцената и великите композитори. Под формата на игри и аудио-визуални презентации и симулации ще разберат как да „си измерят” музиката и че понятия като опус, партитура и мундщук съвсем не са толкова страшни, колкото звучат.

И това съвсем не е всичко... За да покаже колко интересно, забавно и приятно можем да научаваме нови неща, галерия "Модо" кани всички деца на възраст между 9 и 12 години на своя Първи промоционален урок, който ще бъде абсолютно безплатен!

Ако искате за узнаете повече, заповядайте на 10-ти юни, в 10 часа на адреса на галерията (жк. "Лозенец", ул. "Котел" № 8). Музикалните часове ще продължат от 10:00 до 13:00 часа и няма изисквания за предварителна музикална подготовка.



◊ РЕЗЕРВАЦИИ

За да можем да организираме по-добре вашата неделна утрин, моля да заявите участието си на тел. 0894760154 или на еmail info@modo.bg, където Мая Михайлова ще ви запази място за първия промоционален урок.


Ще ви очакваме!
Носете си усмивките и доброто настроение.


Автор:
Галерия "Модо"
Публикация:
07.06.2012 г. 20:10
Посетено:
1665
Линк:
https://kulturni-novini.info/sections/15/news/14926-lyatno-muzikalno-uchilishte