Музика

Elevation разкри и последната тайна – пълната програма

Зони за забавления, детски кът, денонощен транспорт и много други изненади

Elevation разкри и последната тайна – пълната програма


◊ ФЕСТИВАЛЪТ

Множество забавления в специално обособена зона, разнообразни работилници за деца, огромен паркинг за автомобили, безплатен интернет навсякъде. Това са само част от изненадите, които разкриха днес на специална пресконференция в София организаторите на музикалния фестивал Elevation.

Както вече беше обявено, фестивалът ще се състои на 23 и 24 юни, с откриващо парти на 22 юни, на военната авиобаза Доброславци край София.


◊ МУЗИКАЛНАТА ПРОГРАМА

На 23 юни на главната сцена ще чуем Gravity Co, Chambao, Kosheen, Parov Stelar, Groove Armada (DJ set) и победителите от конкурса за непопулярна българска група The Barbarones. Водещият изпълнител на главната сцена, който ще се появи около полунощ, е Fatboy Slim.

На 24 юни пък на главната сцена ще излязат Der Hunds, Skre4, македонците от Sladkaristika, Walk Of The Earth, Nneka. Водещите изпълнители на вечерта ще са Sean Paul, Erykah Badu и Cypress Hill.

На подгряващото за фестивала парти ще видим легендата от RUN DMC – Rev Run заедно с DJ Ruckus . След тях партито ще продължи с Ed Solo, а oт българска страна – момчетата от Breakalicious и Camp Session заедно със шампионката по бийтбокс Печенката. В същата вечер българската сцена ще открият BZD, Ogi 23 и The Topstoppers.

На  DJ сцената пък ще видим Roni Size на 23 юни и Pendulum с DJ set на 24 юни. Подробности за другите изпълнители може да откриете на официалната интернет страница на фестивала.


◊ ПОВЕЧЕ ЗАБАВЛЕНИЯ

В зоната за забавления любителите на екстремни спортове ще могат да се насладят на професионалните демонстрации на скейтъри и байкъри.

Вълнуваща изложба на скулптури, движещи се в такт с музиката, бодиарт сесии и изненади от едни от най-добрите графити артисти у нас пък ще има в зоната за изкуства. Артистите на Cumbo Circus ще жонглират сред тълпата.

Детският кът ще предложи на малчуганите работилници за вълшебства от хартия, за хвърчила, за създаване на музикални инструменти с подръчни материали, вкусна работилница за сандвичи собствено производство, гимнастика, модерни и хип-хоп танци, активни игри и бейзбол.

Достъпът на хора с увреждания също ще е възможен, желателно е предварително да се подаде заявка на info@elevation.bg до 10 юни 2012 г. Придружителите на хората с увреждания ще влизат безплатно на територията на фестивала.

От фестивала са подготвили също така няколко обособени зони за хранене, десет бара, информационни пунктове за актуална информация, както и място за зареждане на мобилните телефони.


◊ ТРАНСПОРТЪТ И ВСИЧКО ОСТАНАЛО

Автобусната линия № 30 на градския транспорт ще бъде с подсилен график и ще е денонощен. За желаещите да дойдат с кола на фестивала, ще има осигурен платен паркинг, а за велосипедистите ще има вело паркинг.

Вратите на фестивала на 22 юни ще отворят в 18:00 ч., на 23 юни в 11:30 ч., а на 24 юни в 12:00 ч.

Билети за фестивала могат да бъдат закупени от мрежата на „Евентим” на цена от 99 лв.



Автор:
Момчил Цонев
Публикация:
05.06.2012 г. 18:54
Посетено:
1454
Линк:
https://kulturni-novini.info/sections/15/news/14892-elevation-razkri-i-poslednata-tayna-palnata-programa