Музика

Лейди Гага иска да е по-близо до зрителите на концерта си

Продажбата на билетите започва на 27 април, ще има и награди

Лейди Гага иска да е по-близо до зрителите на концерта си


◊ ТРИУМФ НА МАСОВАТА КУЛТУРА И СВОБОДНИЯ ДОСТЪП

14 август 2012 г. ще се запомни като триумфът на масовата култура у нас тази година. На тази дата феноменът на световната масова култура Лейди Гага ще има концерт на Националния стадион „Васил Левски“ в София.

Самата Лейди Гага е поискала терена пред сцената да не бъде разделян на зони от различни ценови категории. Всички билети на терена ще бъдат на цена от 120 лв. Желанието на Гага е да бъде по-близо до хората, без бариери и заграждения, споделят организаторите. Билетите за трибуните остават без промяна от 70 лв. до 200 лв.


◊ КУПИ БИЛЕТ – СПЕЧЕЛИ НАЙ-СКАНДАЛНИЯ АЛБУМ НА ЛЕЙДИ ГАГА

Новият албум на Лейди Гага е подаръкът за 20 късметлии, които закупят билети за концерта на Гага в първия ден на продажбите, 27 април. Традиционно, това ще стане на Билетния център на НДК. След приключване на работния ден, ще бъдат изтеглени номерата на 20-те печеливши билета. Те ще бъдат публикувани на 28 април на интернет страницата на организаторите от SME.

Албумът „Born This Way“ е с продадени повече от 6 милиони копия по цял свят и включва едни от най-големите хитове на феноменалната изпълнителка като едноименното парче „Born This Way”, „Marry The Night”, „Judas”, „The Edge of Glory” и „You and I”.


Автор:
Момчил Цонев
Публикация:
24.04.2012 г. 12:25
Посетено:
1334
Линк:
https://kulturni-novini.info/sections/15/news/14606-leydi-gaga-iska-da-e-po-blizo-do-zritelite-na-kontserta-si