Музика

Всичко за Sofia Rocks 2012

Разбери кой, къде, кога е на рок събитието на лятото

Всичко за Sofia Rocks 2012


◊ НАЙ-ВАЖНОТО

Третото поредно издание на музикалния фестивал “Sofia Rocks“ ще се проведе на 7 и 8 юли на Националния стадион „Васил Левски“ в София. Какво е най-важното, което трябва да знаете за рок събитието на лятото, може да прочетете точно тук.


◊ РОК УИКЕНД

На 7 юли (събота), в първия ден на рок уикенда, всички, които искат да се подложат на атаката на модерната рок вълна, ще могат да загреят със сетовете на ирландските метъл законодатели Sweet Savage, мелодичните детметъли Scar Symmetry, Heaven Shall Burn, шведските рап-метъл великани Clawfinger и обожаваните Trivium, докато на сцената се качат дългоочакваните Godsmack.

На втория ден от фестивала, 8 юли (неделя) рок феновете ще изживеят невероятната емоция да застанат пред дълго чакани идоли като легендарния вокал на Foreigner - Lou Gramm, непослушните Ugly Kid Joe, симфоник-метълите Within Temptation, оригиналните Kaiser Chiefs, иконите Iggy And The Stooges и неповторимите Guns N’ Roses.


◊ БИЛЕТИТЕ

Цените на пълен билет за двудневния фестивал са от 60 лева до 120 лева, в зависимост от категорията. Билетите се продават в мрежата на „Евентим“.

Ето и повече информация за различните категории:

60 лева – седящи III зона
70 лева – седящи II зона
90 лева – терен
100 лева – седящи I зона
120 лева – пред сцена


◊ ИЗПЪЛНИТЕЛИТЕ ПОИМЕННО

7 юли

Godsmack
Trivium
Clawfinger
Heaven Shall Burn
Scar Symmetry
Sweet Savage



8 юли

Guns N' Roses
Iggy And The Stooges
Within Temptation
Kaiser Chiefs
Ugly Kid Joe
Lou Gramm Band



Автор:
Момчил Цонев
Публикация:
24.04.2012 г. 11:15
Посетено:
1625
Линк:
https://kulturni-novini.info/sections/15/news/14605-vsichko-za-sofia-rocks-2012