Музика

Brand New Heavies в София - с екслузивни нови версии на най-големите си хитове

Brand New Heavies отбелязват 20 златни години на световната сцена

Brand New Heavies в София - с екслузивни нови версии на най-големите си хитове


◊ СЪБИТИЕТО

След като стана ясно, че София ще бъде включена в юбилейното турне на кралете на acid jazz-a Brand New Heavies, с което ще отбележат 20 златни години на световната сцена, от бандата разкриха и подробности около предстоящия си концерт.

На сцената в зала 3 на НДК на 24 април (вторник) българските почитатели ще могат да чуят няколко еклузивни нови версии на хитове Never Stop, You Are The Universe и Dream on Dreamer, композирани специално за турнето им. След като Brand New Heavies превърнаха N’Dea Davenport, Siedah Garrett и Carleen Anderson в соул и фънк икони на 90-те, бандата ще има честа да представи и новата си вокалистка, магнетичната Honey Larochelle.
   

◊ КОНЦЕРТЪТ

Благодарение на партньорството между Heineken и организаторите от EventEase зала 3 на НДК ще бъде трансформирана в голям диско клуб. Ще бъдат изградени два огромни интерактивни Heineken бара, на които меломаните ще могат да охладят джаз и фънк емоциите си със специално създадената Heineken STR бутилка на марката за музикални събития. В залата ще има и две VIP ложи отляво и дясно на сцената със седящи места и разбира се огромно пространство за танци пред Brand New Heavies, които категорично заявяват, че са жадни да излязат и свирят на живо отново пред българската публика на 24 април.
   
Билетите “Ранно Пиле” са изчерпани, но за да бъде изживяването максимално с вашите приятели, колеги и любими хора, от EventEase ще ви подарят по един билет на всеки 3, ако ги резервирате и закупите чрез телeфон: 0886 33 33 67

Прeдварителни билети до 22 aприл: 40 лв.  в мрежата  на Eventim.bg (Офис 1, Германос, Пикадили, Технополис, ОМВ и др.)

Билети седящи в Vip Ложа: 50 лв.

Събитието е за лица навършили 18 г.

Отваряне на вратите на Зала 3: 19.00 часа


Автор:
Хелиана Велинова
Публикация:
16.04.2012 г. 16:08
Посетено:
1549
Линк:
https://kulturni-novini.info/sections/15/news/14565-brand-new-heavies-v-sofiya-s-eksluzivni-novi-versii-na-nay-golemite-si-hitove