Музика

"Theodosii Spassov Orchestra" закрива сезона в Студио 5

Нов музикален проект на Теодосий Спасов

"Theodosii Spassov Orchestra" закрива сезона в Студио 5


◊ СЪБИТИЕТО

На 22 юли, от 22 часа, клуб Студио 5 ще ни представи новия музикален проект "Theodosii Spassov Orchestra”.

Концертът е част от настоящото турне на обичания в цял свят български музикант. Желанието на маестро Спасов е чрез "Theodosii Spassov Orchestra" да обедини талантливи български музиканти с усет към смесването на традиционна балканска музика и с емоция към световната джаз, поп и етно сцена.


◊ ПОВЕЧЕ ЗА ПРОЕКТА

Съмишленици на Теодосий Спасов са: Ангел Демирев (23 г.) - китара, Мирослав Турийски (30 г.) - пиано, Александър Леков (29 г.) - бас и Начо Господинов (29 г.) - барабани. Мирослав, Александър и Начо са неизменна част от джаз сцената на родния им град Пловдив – участват активно като концертиращи музиканти, организатори на престижни музикални форуми и преподаватели в поп и джаз средите (Леков и Турийски на академично ниво). Колегата им Ангел е от Стара Загора и въпреки че е най-младият в групата, той вече е утвърдено име сред джаз гилдията у нас.

"Theodosii Spassov Orchestra" неотдавна се представи блестящо на "Трансилвания джаз фестивал" в Румъния и  на "Bucharest Jazz Festival". Заредени с много енергия и хъс да творят, те са готови да омагьосат и публиката на Студио 5 с новите си композиции и много харизма.

Концертът им е и заключителен, както за предстоящото им турне, което ще обиколи Велико Търново (19.07.), Стара Загора (20.07.), Пловдив (21.07.) и София (22.07.), така и за летния сезон на Студио 5.

 
Билети за концерта в Студио 5 на цена 12 лв. се разпространяват на касата в Студио 5, билетен център НДК и онлайн чрез www.eventim.bg и  www.ticketstream.bg

Билетът включва и чаша вино от винарска изба TODOROFF.

Автор:
Тина Коилова
Публикация:
20.07.2011 г. 12:03
Посетено:
1794
Линк:
https://kulturni-novini.info/sections/15/news/12915-theodosii-spassov-orchestra-zakriva-sezona-v-studio-5