Музика

"Безвремие..." - аржентинско танго в София

Проектът е посветен на 90-годишнината от рождението на големия Астор Пиацола

"Безвремие..." - аржентинско танго в София


◊ СЪБИТИЕТО

Концерт на класическо трио

Фани Куцарова
(пиано), Венцислав Трифонов (кларинет) и Станислав Ушинкин (виолончело)

в Sofia Live Club
на 1 юни 2011 г. от 21 часа

Проектът е посветен на 90-годишнината от рождението на големия Пиацола.


◊ ЗА ТРИОТО И КОНЦЕРТА

Пиано, кларинет и виолончело - популярните класически инструменти, са често срещан състав за изпълнение на камерна музика. Триото в състав Фани Куцарова (пиано), Венцислав Трифонов (кларинет) и Станислав Ушинкин (виолончело) е сформирано наскоро. Именитият ни челист Ушинкин, след завръщането си от Мексико, се присъединява към вече добре познатото не само на българска публика дуо Куцарова – Трифонов.

Проектът „Безвремие” е представяне на класическо трио за първи път в Sofia Live Club. Ще чуете „Сезоните на Буенос Айрес” и „Фуга и мистерия” от Астор Пиацола, които са първо изпълнение за такъв състав у нас, както и други аржентински танга. Проектът е посветен и на друго събитие – 90-годишнината от рождението на големия Пиацола.

Каним Ви най-любезно в Sofia Live Club на 1 юни от 21 часа, да се потопим в „Безвремие” със страстното и чувствено танго, да се докоснем до вечната история за любов, страст и раздяла в топлата юнска нощ с изпълнението на Фани Куцарова, Венцислав Трифонов и Станислав Ушинкин.

Автор:
Стоименова
Публикация:
26.05.2011 г. 10:51
Посетено:
1931
Линк:
https://kulturni-novini.info/sections/15/news/12555-bezvremie-arzhentinsko-tango-v-sofiya