Музика

Дебютен концерт на новата формация на d.vine

Концерт по повод откриването на нов обект на Музикален център "Икономов"

Дебютен концерт на новата формация на d.vine


◊ СЪБИТИЕТО

На 21.05.2011 г., събота, от 19 часа момичетата от d.vine ще се качат на сцената пред Sky Sity Mall, редом с обичани известни изпълнители.

Повод за тяхното участие е новия проект "JuraTone & d.vine" с гост музикант Яна Дончева от "The Belles". Програмата, в която d.vine ще участва, включва аранжименти на парчета на George Benson, Kool & the Gang, Tina Turner, Simply Red и др.


◊ МУЗИКАНТИТЕ

d.vine "The pink project..." е една от малкото изцяло дамски формации у нас. В репертоара на групата са парчета както в стиловете фънк и джаз, така и комерсиален поп и рок, като момичетата свирят най-вече музика, която харесват, и се надяват, че ще бъде харесана и от бъдещата им публика.

Съставът на групата е изключително мобилен - на концерта на сцената ще бъдат Деси Петкова-Sun Dessi - ударни, Тина Коилова - бас китара, Ирина Нинова - вокал, Ана Кънева - китара, Теа Митева - клавишни и бек вокали и Яна Дончева ("The Belles") - флейта и саксофон.
. За повече информация: http://www.facebook.com/pages/dvine/173057636062269?sk=info



Концертът на 21 май се организира от Музикален център "Икономов" по повод отварянето на най-новия магазин от веригата MCI. Новият магазин ще разполага с 200 кв. м. изложбена площ, на която ще бъдат представени марките, които Музикален център "Икономов" официално представя в България - музикални инструменти, озвучителна, осветителна техника и аксесоари. На концерта ще свирят музикантите Графа, Тома и неговата група, JuraTone & d.vine и Яна Дончева ("The Bells"), които ще имат удоволствието първи да "изпробват" най-новите модели музикални инструменти и апаратура директно на сцената пред Sky Sity Mall (ул. "Коста Лулчев" 52). 
Автор:
Тина Коилова
Публикация:
20.05.2011 г. 14:54
Посетено:
1850
Линк:
https://kulturni-novini.info/sections/15/news/12479-debyuten-kontsert-na-novata-formatsiya-na-d-vine