Музика

I Like - Maria Ilieva Unplugged – Studio 5

02.04.2011 г. – 22 часа

I Like - Maria Ilieva Unplugged – Studio 5


◊ СЪБИТИЕТО

На 2 април от 22 часа Мария Илиева ще изнесе акустичен концерт в Студио 5. Ще й партнират Живко Петров – пиано, Криста, Елена Кокорска и B.O.Y.A.N. – вокали.

Мария Илиева ще представи песните си само с акомпанимент на пиано и оригинални вокални аранжименти, като посетителите ще имат възможността за пръв път да чуят тази версия на най-новия й хит сингъл “I Like”. Аранжиментите са създадени специално от маестро Живко Петров.


◊ ПОВЕЧЕ

През 2011 г. се навършват 10 години от старта на соловата кариера на Мария Илиева и представянето на дебютния й хит сингъл „Лунен сън”. От 2001 г. досега изпълнителката се наложи на българската музикална сцена със забележителния си талант и неустоим чар. Певицата с кадифен глас има зад гърба си два албума и хитове като „Лунен сън”, „Нищо”, “All Right”, „Стерео стая”, “What Does It Take", Идваш към мен", "Минало", "Думи" и др. и емблематичните дуети с Графа „Крадена любов” и „Чуваш ли ме”.

Новият албум на Мария Илиева ще излезе до края на 2011 г. и ще отбележи 10-те години солова кариера. Първите два сингъла от албума – “Truly” и “I Like” постигат феноменален успех и се изкачват на челното място в националните и редица международни класации. Албумът ще бъде в две части – клубна и акустична. Издаването на албума и неговото представяне ще бъде своеобразен завършек на поредица от концерти на Мария Илиева през 2011 г. В тях изпълнителката ще представи творчеството си чрез музикалните въплъщения, които са я вълнували през годините – акустично, клубно,  симфонично... Концертите ще бъдат в цяла България, като за финал ще има голям концерт в София в края на годината.

Автор:
Студио 5
Публикация:
28.03.2011 г. 11:52
Посетено:
1446
Линк:
https://kulturni-novini.info/sections/15/news/11972-i-like-maria-ilieva-unplugged-studio-5