Музика

"Roots Rock Reggae" и "Samba Capoeira vol. 4"

Музиката и културата на Ямайка и Бразилия

"Roots Rock Reggae" и "Samba Capoeira vol. 4"


◊ СЪБИТИЯТА

• Духовна музика от Ямайка в клубна атмосфера!

“Roots Rock Reggae” e заглавието на следващото парти с позитивна вибрация, танцувални ритми и раста послания, които подвигат духа, успокояват ума и поддържат вярата ни в Единството, Любовта и Мира.

На 11 март (петък) в клуб "Туинс" (НДК) ще чуете едни от най-мелодичните и красиви руутс реге парчета от миналото до наши дни. Музикалната селекция на вечерта е поверена във вещите ръце на част от лъвското семейство от ZionLionz Soundsystem – Dancing Lion, Olaijah & Astrala.

Начало: 22:00, вход 3 лв.


• Истински капоейра мастър от Бразилия на четвъртото Samba Capoeira парти!

Милиони хора от различни цветове, нации и религии са привлечени от положителния заряд, експлозивната енергия и игривостта, с които Бразилия и нейните музика, танци и капоейра завладяват света!

Специален повод за ексклузивното четвърто издание на серията Samba Capoeira e не само току-що завършилия карнавал в Рио, но и идването на бразилеца Tico Eduardo - капоейра мастър, който ще води двудневен семинар по бразилското бойно изкуство-танц на 12 и 13 март в София.

Очаквайте вечер с много самба, роди с капоейра, кръшни танци и бразилска еуфория. Музикалната селекция е от утвърдените в жанра Dancing Angel & Olaija (Global Vision Circle), подкрепени и от носителя на автентичен бразилски дух - DJ Falcao или Едсон от Бразилия.

Samba Capoeira vol. 4 e на 12 март (събота) в клуб "Туинс" (НДК, ет. 2)
Начало: 21:30, вход 5 лв.
Дрескод: Самба - Капоейра

Автор:
Златина Толева
Публикация:
09.03.2011 г. 18:28
Посетено:
1000
Линк:
https://kulturni-novini.info/sections/15/news/11846-roots-rock-reggae-i-samba-capoeira-vol-4