Музика

Концерт на Tripple A в Студио 5

Музика в различни стилове

Концерт на Tripple A в Студио 5


◊ СЪБИТИЕТО

На 4 март от 21 часа Студио 5 посреща Tripple A. Тяхната музика е импровизирана и обединява различни музикални стилове - от хип-хоп, фънк и уърлд мюзик, до джаз, рок и електро-дъб-хоп. Това е разговор между хора със сходна енергия.

Музикантите вярват в създаването на музика на момента, музика, която идва от сърцето, а не от ума. Дебютният им албум "Apple Tree" е записан именно на този принцип. Музиката е енергична и съчетава въздействащ бийтбокс, три вокала, бас, клавишни и перкусии.


◊ ИЗПЪЛНИТЕЛИТЕ

Tripple A са:

Арабел Караян (вокали, клавишни) - Арабел е учила в музикалния колеж Бъркли. До момента си е сътрудничила с едни от най-добрите музиканти в България в проекта Please Shut Up Band. Мекият й, но в същото време силен, глас съчетава свобода, хармония и лекота.

Александър Евтимов-Шаманчето (вокали, перкусии) - Александър води класове за групова работа и обича заниманията с различни изкуства и креативни техники.

Александър Деянов-Skiller (бийтбокс, вокали, перкусии) - Skiller е познат като "най-бързата уста на Изтока". Въпреки крехката си възраст, той вече е представил таланта си по света. През 2007 г. става
първият национален шампион по бийтбокс. Александър използва своя бийтбоксинг далеч извън традиционните хип-хоп влияния в широк спектър съвременни стилове.

Георги Дончев (бас, бас кларинет, перкусии) е познат на публиката с участието си в различни музикални проекти. Живял е 10 години в САЩ, където е учил в музикалния колеж Бъркли. За себе си Георги казва,
че обича да открива и научава нови неща за живота и музиката.

Специален гост е Павел Терзийски. Гласът му разполага с огромен диапазон от възможности за импровизация в разнообразни стилове.
 

За всички, които искат да почувстват тяхното настроение, да станат част от една комуникация и взаимодействие без ограничение и рамки е концертът на Tripple A на 4 март от 21 часа в Студио 5.
 

Билети на касата на Студио 5, и онлайн - www.eventim.bg, www.ticketsbg.com, www.ticketstream.bg, www.ticketpro.bg


Автор:
Studio 5
Публикация:
24.02.2011 г. 15:58
Етикети:
Посетено:
1481
Линк:
https://kulturni-novini.info/sections/15/news/11745-kontsert-na-tripple-a-v-studio-5