Музика

Лейбълът Ninja Tune ще отпразнува 20 години с DJ Vadim, TokiМonstа и Daedelus

Партито е на 24 февруари от 20 часа в столичния клуб „MIXTAPE 5”

Лейбълът Ninja Tune ще отпразнува 20 години с DJ Vadim, TokiМonstа и Daedelus


◊ СЪБИТИЕТО

Лондонският музикален лейбъл
Ninja Tune ще отпразнува своята 20-та годишнина с мащабно парти и конкурс за видеоклип. Събитието е днес, 24 февруари, от 20 часа в столичния клуб „MIXTAPE 5” (в подлеза под моста на влюбените зад НДК).

Партито започва с музикалната селекция на българския DJ Sava. В 21:30 ч. е американката с азиатски произход TokiMonsta. Калифорниецът Daedelus излиза в 22:30 ч., а Dj Vadim, роден в Ленинград с истинско име Андрей Гуров, е от 23:30 ч. Партито ще завърши в ранните часове на следващия ден със сета на българския диджей Stoyan.


◊ КОНКУРСЪТ

Организаторите предизвикват всички присъстващи в клуб „MIXTAPE 5” да заснемат със своите камери, фотоапарати или телефони видеоклипове с най-яките си моменти от партито и от цялата си вечер – преди и след клуба.

Всеки може да участва в експеримента, а после трябва да публикува линк към своя видеоклип на Facebook страницата на Eventease или го прати на имейл: info@eventease.org.

От всички изпратени видеоклипове организаторите ще направят късометражен филм за днешното парти
Ninja Tune XX. За първите 10 отзовали се на предизвикателството ще има специална награда. Печели и видеото, което събере най-много гласове от феновете във Facebook.


◊ БИЛЕТИ

Билети могат да се закупят в мрежата на  Eventim.bg (магазини Германос, Офис 1, Мултирама, Технополис, Пикадили, ОМV и др). Цената им днес 25 лв.

Помнете, че има и възрастово ограничение – трябва да сте поне на 18 години.


◊ ПОВЕЧЕ ЗА ЛЕЙБЪЛА

Музикалният лейбъл Ninja Tune е създаден в Лондон през 1990 г. от Мат Блек и Джонатан Мор. Лейбълът се развива основно в жанровете на експерименталния хип-хоп, електронната музика, chillout.

Автор:
Момчил Цонев
Публикация:
24.02.2011 г. 13:21
Посетено:
969
Линк:
https://kulturni-novini.info/sections/15/news/11741-leybalat-ninja-tune-shte-otpraznuva-20-godini-s-dj-vadim-tokimonsta-i-daedelus