Музика

Jeff Groves (саксофон, вокали) и Мони Германов (китара)

Арт-хостел - тази вечер 18.02.2011 г. (петък) от 20 часа

◊ СЪБИТИЕТО

Jeff Groves (саксофон, вокали) и Мони Германов (китара, "буйна коса" и крясъци) ще представят свои интерпретации на парчета на "Бийтълс", "Ролинг Стоунс", "Доорс", Боб Марли, Ван Морисън, "Крийдънс" и още много ветерани от световната музикална сцена.

Ето и анонсът на музикантите към техните фенове:

"Днес, 18-февруари, в Арт-хостела от 20 часа, каним всички фенове под строй :-)

Изпълнения на "Бийтълс", през "Ролинг Стоунс", "Доорс", реге, меге, Ван Морисън, Марли, "Крийдънс", "The Replacements", "The Animals", "Violet femmes", Жути патета, павета, тънки струни и дебели намеци! Две пари вход срещу: Тексаски мега рейнджър и Софийски гига пейджър, джарим, певаме, радваме, раздаваме се, но пък идеално става за космически срещи от Ъ-ти вид! Цялото ала-бала се почвува в 20.00, петоко, 18-ти февруари, Ангел Кънчов 21, на пряката с Гладстоунс, Арт-хостела!!!! Кога свършва, никой не знай... Ако не додете, няма да разберете има ли досиета Х и защо Жулиета празнува на Бабин ден! Така че ;-)"



◊ ПОВЕЧЕ ЗА МУЗИКАНТИТЕ И ЗА АРТ-ХОСТЕЛА

Това е най-новият проект на Симеон Германов. С предишната му банда "Дуботур", китаристът, който също така е познат в арт средите и като озвучител на редица театрални събития и организатор на концерти със значими каузи, прокарва авторските си идеи съвместно с Георги Варамезов (барабани и стратегия), Данаил Брезов (бас и бисери) и Владислав Петров (китара и спецефекти). "Сега е съвсем друго - казва той по повод концерта в Арт-хостел - кавър "среща" с наши аранжименти."

Арт-хостелът е едно по-различно място в сърцето на София - център за музика и DJ-партита, кът за поезия и дебати, трибуна, галерия, чил-аут зона, където посетителите да почетат на спокойствие, място за среща с приятели на по чаша чай, дом, в който всеки гост интерпретира пребиваването си според нещата, които търси и намира там. Младите хора от цял свят, които отсядат в хостела, създават постоянно менящ се и силно вдъхновяващ калейдоскоп от преживявания, характери, езици и култури, а музикантите, които свирят там - всеки с индивидуалните си творчески хрумвания и стилови пристрастия - изпълват това неформално арт пространство с емоции, фантазии от звук и още много красота.

Дали ще е така красиво и с какво още ще ни изненадат тази вечер Jeff Groves и Симеон Германов и как точно се съчетава саксофонът на Jeff Groves с китарите на Мони Германов и неговите крясъци, ще разберем само ако бъдем там днес в 20 часа, вход 2 лв.
Автор:
Тина Коилова
Публикация:
18.02.2011 г. 16:26
Етикети:
Посетено:
2000
Линк:
https://kulturni-novini.info/sections/15/news/11709-jeff-groves-saksofon-vokali-i-moni-germanov-kitara