Музика

Бразилска фиеста в София

Танцувални афро-бразилски ритми, бразилектро и байле фънк

Бразилска фиеста в София


◊ СЪБИТИЕТО

Бразилска фиеста в София

10 февруари (четвъртък) в клуб "Туинс" (НДК, ет. 2)
Начало: 22:00, вход 5 лв.

На 10 февруари София ще се настрои музикално и емоционално на вълните на най-пищното и страстно събитие в годината – Бразилския карнавал в Рио де Жанейро. Festa Do Brazil, организирана от Global Vision Circle, ще пренесе поне малка част от еуфорията на карнавала в зимната ни столица и ще запали със сигурност желанието ни да се слеем с танцуващите тълпи по улиците на Рио. 

За целта утвърдените “бразилификатори” – Dancing Angel & Olaija, няма да ни пуснат да си тръгнем от клуб "Туинс" преди ранни зори с гореща селекция от класическа самба, танцувални афро-бразилски ритми, бразилектро и байле фънк.


◊ И ОЩЕ

След полунощ пък очаквайте  истински САМБА БЕНД, но с български корени – родната Sambanda, която ще ни потопи в ритъма на уличната самба с много импровизации. Не е изключено да станете част и от някоя спонтанна рода – кръг, в който се играе капоейра, тъй като гости на вечерта ще бъдат най-опитните в бразилското бойно изкуство-танц у нас. А ако отдавна искате да се научите да танцувате самба, със сигурност ще има поне няколко бразилци, които да ви въведат по най-автентичен начин в танца.

Затова сложете си най-широките усмивки и най-карнавалните дрехи и елате в клуб "Туинс", за да преживеете чудото да бъдете ЕДНО с ритъма на гореща Бразилия!

Какво по-вълнуващо може да ви се случи в една февруарска нощ?
Автор:
Златина Толева
Публикация:
06.02.2011 г. 22:19
Етикети:
Посетено:
1280
Линк:
https://kulturni-novini.info/sections/15/news/11619-brazilska-fiesta-v-sofiya