Музика

Латино джаз в парка "Заимов"

Музикално пътешествие с Живко Петров, Христо Йоцов, Веселин Веселинов-Еко и Венци Благоев

Латино джаз в парка "Заимов"


◊ СЪБИТИЕТО

Латино джаз в парка “Заимов”


Парк “Заимов”, до театър “София
3 август, вторник, 19.30 ч.

Живко Петров – клавишни, вокал
Христо Йоцов – ударни,
Веселин Веселинов-Еко – бас,
Венци Благоев – тромпет, флигорна, раковини.


◊ ТОЗИ ВТОРНИК, В СРЕДАТА НА ЛЯТОТО

Можете ли да танцувате самба?
А откога не сте танцували танго?


Паркът е чудесно място за джаз и танци, убедени са организаторите на цикъла “Остров на музиката” в парка “Заимов”. След слънчевите емоции с Венци Благоев Диксиленд от миналия вторник, латиноамерикански джаз ще превземе сцената и публиката на 3 август от 19.30 часа. Живко Петров, Христо Йоцов, Еко и Венци Благоев ще ви отведат на музикално пътешествие из Аржентина, Бразилия, Куба и Карибите.

И докато последните двама с инструментите си са огласяли парка във всички джаз вечери досега, то Живко, който не само ще свири, но и ще пее, и Христо са щастливата изненада за публиката.

Вторник в средата на лятото. Точното време за танци. А дори и да не умеете да танцувате, това не е толкова важно. Защото със сигурност поне веднъж сте усетили мекия ромон и копнежа на боса нова или завладяващия темперамент и горещата екзотика на самба. Поне веднъж в живота сте изгаряли в страст и рана – като в танго. Не сте? Какво чакате още?!

Паркът е и място за живот.


. Концертът се организира от Столична община, Дом на културата “Средец” и Постоянната комисия за децата, младежта и спорта при СОС.

Автор: Фани Филипова
02.08.2010 г. 14:54
Посетено: 2329
Линк към публикацията:
https://kulturni-novini.info/sections/15/news/10523-latino-dzhaz-v-parka-zaimov