Музика

ParkLive - унгарци и българи на сцената, пълнолетни сред зрителите

Повече за програмата на фестивала от 18 до 20 юни

ParkLive - унгарци и българи на сцената, пълнолетни сред зрителите


◊ DJ УНГАРЦИ

DJ Cadik и „The Singas Project” са унгарците на сцената на "Парв Лайв" тази година.

DJ Cadik е другар на основополагащия за унгарския ъндърграунд DJ Palotai. С него правят запомнящи се партита, от които започва кариерата на DJ Cadik като търсен парти ръководител на хипхоп, дръм&бейс и даунтемпо събития, а и като продуцент.

В дебютния му албум "Basic" има атмосферни звуци от замислена Будапеща, шум от космически инсекти и джаз фрагменти с много бийт модулации.

DJ Cadik ще излезе на Голямата сцена на 18 юни от 18:30.

„The Singas Project” пък ще отворят вечерта на 20 юни от 18:45 часа. Те са четирима музиканти и талантлива вокалистка с плътен глас и джаз звучене. Ню джаз или олд-скул, трипхоп или лаундж, „The Singas Project” са забележителни на живо. Затова вече са посетили повечето европейски фестивали. Тяхна песен се забелязва и в компилациите на „Cafe del Mar”.


◊ БАНДИ.БГ

В парка ще има и българска музика на живо! Тази година участват „Блуба Лу”, Белослава и „Бейбифейс Клан”. Кланът излиза на Голямата сцена на 18 юни от 20:15 часа, точно преди първия концерт на „Groove Armada” у нас.

На втория ден от фестивала ще гледаме и слушаме забележителното аудио-визуално шоу на „Блуба Лу” „Quadrotopia”. В него авторите търсят нова интерпретация на връзката между пространство и звук в акустиката на квадрофонията.Те ще излязат на Голямата сцена от 21:15 часа.

20 юни, 21 часа, Голямата сцена. Това е достатъчно за представянето на концерта на Белослава на Парв Лайв.


◊ 18+

Нов закон реши, че непълнолетните не могат да посещават места, където се консумира алкохол и цигари. Затова тази година "Парк Лайв" ще бъде само за пълнолетни посетители. Проверете си ЕГН-то. Трябва да дава краен резултат 18+.

Автор:
Момчил Цонев
Публикация:
14.06.2010 г. 19:04
Етикети:
Посетено:
1188
Линк:
https://kulturni-novini.info/sections/15/news/10262-parklive-ungartsi-i-balgari-na-stsenata-palnoletni-sred-zritelite