Музика

"Tri O Five" и "I Can Too" - готови за Световно!

Концерт на "Tri O Five" открива световното първенство по футбол

"Tri O Five" и "I Can Too" - готови за Световно!


◊ СЪБИТИЕТО

Футбол, модерен фънк и благотворителност, или просто "Tri O Five"?

Къде е точката на пресичане? Обединяващото е съвместният концерт на групата и
инициативата "I Can Too" навръх старта на Световното първенство по футбол в Южна Африка на 11 юни (петък) от 23.00 ч. в "Sofia Live Club".

 

◊ ПОВЕЧЕ

Навярно вече сте ги слушали на живо или поне сте гледали някой от видеоклиповете им. Ако не сте – направете го, ако пък сте от онези, които вече са имали щастието да се порадват на музиката и сценичното им присъствие, то със сигурност знаете, че МайкълMichael), УаТони (WahTony), Деси (Deso) и DJ Илко (DJ Ilko) на практика е невъзможно да ви разочароват. Нещо повече.

Момчетата от "Tri O Five" са едни от музикантите, които впечатляват с неподправения си артистичен характер. Ако ви е нужен плътен мъжки соулфул глас, майсторски фънки бас, секси саксофон и динамичен хаус бийт – "Tri O Five" е отговорът на въпроса. Скъпоценен камък на клубната сцена и незаменим помощник в борбата с лошото настроение.

Бандата, определяна като най-добрата група на България от кралските особи на Монако, бe специално поканена от принцеса Мелани-Антоанет де Маси (племенница на действащия монарх на Монако - принц Албер I) да открие партито след официалния старт на тенис турнира "The Monte-Carlo Rolex Masters".

Креативни и оригинални както винаги, "Tri O Five" предлагат приятен музикален старт на Световното по футбол.

"Tri O Five" и "I Can Too" Ви очакват на 11 юни (петък) от 23.00 ч. в "Sofia Live Club"!

Автор: Малина Гривишка
09.06.2010 г. 01:14
Посетено: 545
Линк към публикацията:
https://kulturni-novini.info/sections/15/news/10188-tri-o-five-i-i-can-too-gotovi-za-svetovno