Музика

24 часа до концерта на Боб Дилън в София

Без журналистически камери в зала 1 на НДК утре

24 часа до концерта на Боб Дилън в София


◊ СПРЕТЕ КАМЕРИТЕ, МОЛЯ

Боб Дилън не иска да бъде сниман от журналисти на концерта си утре, 3 юни, в зала 1 на НДК. „Отказът за репортажно заснемане на шоуто в никакъв случай не означава, че музикантът подценява столицата ви като дестинация за своето участие – напротив! Той идва по ваша покана да свири и пее на живо със своя бенд и всички, които искат да го видят и чуят такъв, какъвто е, трябва просто да бъдат с нас в онази зала”, поясняват мениджърите на артиста.

“Важна е музиката и това да я разбираме с любов там, за момента, е много по-ценно от един електронен архив”, добавят още те.  


◊ ИСТИНСКАТА ИСТОРИЯ НА…

До два месеца излиза и българската версия на биографичната книга за музиканта
Down the Highway: The Life of Bob Dylan на издателство „Махалото”. Неин автор е Howard Sounes – английски журналист и писател. Известен е с двете си книги за Чарлс Буковски – „Charles Bukowski: Locked in the Arms of a Crazy Life” и „Bukowski in Pictures: A Pictorial Biography”, разпространявани в онлайн книжарницата Amazon. През тази година предстои издаването на неговата биографична книга за Пол Макартни - "Fab: An Intimate Life of Paul McCartney".
Автор:
Момчил Цонев
Публикация:
02.06.2010 г. 14:47
Етикети:
Посетено:
1960
Линк:
https://kulturni-novini.info/sections/15/news/10128-24-chasa-do-kontserta-na-bob-dilan-v-sofiya