По света

Българска онлайн платформа с дебют на Берлинале 2017

CastFolio.eu ще свързва проекти от развлекателната индустрия по света

Българска онлайн платформа с дебют на Берлинале 2017
Николай Михайлов и Деян Янков на Берлинале 2017


Oнлайн платформата CastFolio.eu, разработена от Николай Михайлов, София Василева и Деян Янков, направи своя международен дебют по време на тазгодишното издание на кинофестивала Берлинале 2017.

Целта на платформата е да облекчи комуникацията в индустрията и да съкрати времето за търсене на нужните ресурси за реализацията на проекти, както и да даде възможност да бъдат открити нови таланти.

Мрежата CastFolio позволява локално търсене в реално време на услуги, таланти и екипи със специфични умения и опит във всички сфери от развлекателната индустрия - кино, телевизонни и театрални продукции, рекламни кампании, гейминг проекти и други. Компаниите от сектора ще могат да представят своите услуги, кастинги и работни обяви за отделни проекти, а потребителите на платформата, които кандидатстват за някоя от обявените възможности за изява, автоматично получават информация за развитието й, като в същото време ще могат да дават и оценка за нейните автори.

В момента CastFolio функционира тестово на английски език, като през март т.г. ще бъде представена официално и на български. Очаква се до няколко месеца платформата да предложи допълнителни езикови версии, система за sms известяване и мобилно приложение.


Автор:
Елица Винярчек
Публикация:
14.02.2017 г. 15:50
Етикети:
дебютонлайн платформа
развлекателна индустия
Берлинале 2017
CastFolio.eu
Посетено:
1108
Линк:
https://kulturni-novini.info/sections/13/news/25111-balgarska-onlayn-platforma-s-debyut-na-berlinale-2017