Календар

АМТИИ - Пловдив обяви ранно кандидатстване в магистърските специалности „Артмениджмънт“ и „ПР на арторганизации“

Крайният срок за записване е 1 юли, изпитът за ранното кандидатстване ще се проведе на 3 юли

АМТИИ - Пловдив обяви ранно кандидатстване в магистърските специалности „Артмениджмънт“ и „ПР на арторганизации“

Проф. Емилия Константинова, преподавател по „Артмениджмънт“

 

АМТИИ - Пловдив обяви ранно кандидатстване в магистърските специалности „Артмениджмънт“ и „ПР на арторганизации“

Изпитът за ранното кандидатстване в магистърските специалности „Артмениджмънт“ и „ПР на арторганизации“ ще се проведе на 3 юли, петък, обявиха от Академията за музикално, танцово и изобразително изкуство „Проф. Асен Диамандиев“ - Пловдив. Крайният срок за записване е 1 юли.

Ранното кандидатстване дава предимство за заемане на местата по държавна поръчка, в случай че кандидат-студентът не е завършил бакалавърска програма по държавна поръчка, посочи проф. Емилия Константинова, преподавател по „Артмениджмънт“.

Желаещите кандидат-студенти за магистърските специалности могат да получат по подробна информация на тел. 032/ 601 445 - учебен отдел на АМТИИ - Пловдив и на сайта на академията.

Проф. Константинова припомни, че Академията за музикално, танцово и изобразително изкуство "Проф. Асен Диамандиев" - Пловдив бе отличена миналата година като най-добро висше училище в България в професионално направление „Теория на изкуствата“, към което са трите магистърски програми „Артмениджмънт“, „ПР на арторганизации“ и „Аниматор изкуство в туризма“. Първото място на академичните „Оскари“ в направление „Теория на изкуствата“ е резултат от високото качество на научната и учебната дейност в Академията според националната рейтингова система. Събитието бе организирано от вестник „24 часа“ и в оценяването бяха включени всички университети в страната.

Повод за гордост с днешна дата екипът на АМТИИ - Пловдив има и във връзка със завършващите студенти. Випуск 2019/2020 г. в специалностите „Артмениджмънт“ и „ПР на арторганизации“ показа знания за пълно 6 на държавния изпит миналата седмица! В своето приветствено слово ректорът на Музикалната академия проф. д-р Тони Шекерджиева-Новак благодари на студентите за отличната работа по време на извънредното положение в онлайн обучението, поклони се за положения труд и им пожела успех!

 

Автор: Катя Стайкова
29.06.2020 г. 13:01
Посетено: 361
Етикети: Академия за музикално танцово и изобразително изкуство „Проф. Асен Диамандиев“, АМТИИ - Пловдив, „ПР на арторганизации“, „Артмениджмънт“, магистърски специалности, ранно кандидатстване
Линк към публикацията:
https://kulturni-novini.info/sections/12/news/31400-amtii-plovdiv-obyavi-ranno-kandidatstvane-v-magistarskite-spetsialnosti-artmenidzhmant-i-pr-na-artorganizatsii