Календар

Фестивален и конгресен център Варна възобновява своята дейност

Билетният център на Фестивален и конгресен център отваря на 15 юни

Фестивален и конгресен център Варна възобновява своята дейност

 

◊ ПРОГРАМАТА ПРЕЗ ЮНИ

Уважаеми зрители, 

ФКЦ – Варна възобновява своята дейност, адаптирана в съответствие с издадени заповеди на здравните власти за социално дистанциране при запълняемост на залите до 50% и дезинфекция на помещенията. При посещение на театрални постановки, концерти и конферентни събития във ФКЦ, нашите клиенти – културни оператори, ивент организатори и зрители, могат да се чувстват  спокойни в здравословна среда, поради прецизното очистване на въздуха с  HEPA филтри във вентилационната и климатична система на комплекса. 

Екипът ни пренасочи собствени прояви и мероприятия на външни организатори за нови дати. Актуална информация може да намерите в сайта www.fccvarna.bg и Фейсбук страницата на комплекса. Освен за събития в залите на ФКЦ, билети за мероприятия на наши партньори в други зали в град Варна, може да закупите след 15 юни от билетния ни център или онлайн преди 15 юни от платформата www.fccvarna.bg.

      
Във Фестивален и конгресен център през юни очаквайте следните прояви:

• 27 юни - зала 1 - 19:30 ч. - Годишен танцов хип–хоп спектакъл "Всевъзможно" на The Center

• 28 юни - зала 2 - 16 ч. - Юбилеен концерт "Мария Добрева - 15 години на сцена" (Закупените билети за 22 март ще важат за новата дата без презаверка)


Промени в програмата на Фестивален и конгресен център:

* "Сборен моноспектакъл Мариус 50" ще се играе на 13 октомври в зала 1. Всички билети от 16.03. ще важат за тази дата без презаверка. Ако искате да гледате Мариус на 14.07. в Летен театър, е необходима презаверка най-късно до 15.06. на билетен център "Българан"

* Концертът на Силвия Кацарова "Мой сън..." ще се състои на 07.07. в Летен театър.  Всички билети от 30.03. ще важат за тази дата.

 
ТП "Горещо" ще се играе на 23.09. Всички билети от 23.03. ще важат за тази дата.

ТП "Нашата голяма френска сватба" ще се играе на 13.07. Всички билети от 24.03. ще важат за тази дата.

ТП "Лъжи ме, обичам те" ще се играе на 3.08. Всички билети от 29.03. ще важат за тази дата.

ТП "Чамкория" ще се играе на 27.10. в зала 1 на ФКЦ. Всички билети от 26.05. ще важат за 27 октомври без презаверка или могат да бъдат презаверени за 2.07. за същата постановка в Летен театър най-късно до 15.06. на касата на Театър "Българан". 

ТП "Лъжата" ще се играе на 17.08. от 19.30 часа в зала 1.

ТП "Помощ, жена ми е луда!" ще се играе на 12 октомври 2020г. в зала 1 на ФКЦ-Варна. Всички билети от 08.03. ще важат без презаверка за новата дата.

* Концертът на ансамбъл "Чинари", предвиден за 5 юни ще се състои на 20 октомври. Закупените билети важат за новата дата без презаверка.
 
Още информация:

* Информация за концерта на Доминик Милър (13.03.) :
-  може да върнете закупените за концерта билети на касата на ФКЦ от 1 юли;
-  за билети, закупени от онлайн платформата www.fccvarna.bg , изпратете имейл до fccvarna@gmail.com с прикачени билети. 
 
За постановката "Кризисен център" ще се насрочи нова дата през октомври или ноември. Всички закупени билети за 10.03.2020 г. и 18.05.2020 г. ще важат без презаверка.

Закупените билети за концерта „Девета симфония“ на Лудвиг ван Бетовен с диригент Йордан Камджалов за 14 март и 14 април ще важат без презаверка за 1 септември 2020 г.  от 19 часа.

Концерт-спектакълът "Кралят на усмивката" - бенефис на Георги Пейчев-Жоро Степа ще се състои на друга дата вместо на 21 март. Закупените билети ще важат за новата дата без презаверка.

За концерта на Михаил Белчев и приятели "Не остарявай, любов!" се очаква да бъде обявена нова дата до края на месец юни.

* За информация относно закупени билети за концертите от програмата на Европейския музикален фестивал Варна 202 , ползвайте следния имейл или телефон за връзка с организатора: office@elitemusic.bg, 0888322398.
Забележка: Концертите са: 25 март - Саксофонен квартет „Сигнум“ и мултиперкусионистът Алексей Герасимец; 2 април - Сонатна вечер с Димитър Буров, цигулка и Боян Бъчваров - пиано; 6 април - Музикално пътешествие  “В света на ударните инструменти“; 28 април - Фламенко спектакъл Puntal; 22 май - Концерт на  Найджъл Кенеди.

* Концертът на БТР във Варна на 21 април се отлага за дата през декември, която ще бъде обявена допълнително. Закупените билети ще важат без презаверка за новата дата.

* "Моцарт - Реквием и шедьоври за орган с проф. Нева Кръстева" на 17 април се отлага за по-късна дата, която ще бъде обявена допълнително. Закупените билети ще важат без презаверка за новата дата

* Благотворителният  концерт "Големи чудеса за малките герои" на 25 април се отлага за по-късна дата, която ще бъде обявена допълнително. Закупените билети ще важат без презаверка за новата дата.

* Концертът "Младите надежди на България", предвиден за 23 април ще се състои на 6 ноември, а билетите за новата дата ще важат без презаверка.

ТП "Антихрист" по Емилиян Станев, предвидена за 26 април ще се състои на 22 октомври, без презаверка на билетите.

* За кинофестивала София Филм Фест очакваме нови дати.

* Фермерският пазар пред ФКЦ се провежда отново всяка неделя.

От 21 до 30 август ще се състои 28-то издание на Международния филмов фестивал "Любовта е лудост".

 

ЗА СЪБИТИЯТА, ОТЛОЖЕНИ ПОРАДИ КОВИД-19, за които все още няма насрочена дата, билети ще могат да се връщат след обявяването на новата дата.

Ще Ви бъдем благодарни, ако не връщате, а презаверите своите билети за друго програмирано събитие. Така ще бъде оказана подкрепа на всички културни оператори - организатори и продуценти, които рестартират своята дейност с много желание и отговорност.


** ФКЦ - Варна си запазва правото на промени.

 

Автор:
Фестивален и конгресен център - Варна
Публикация:
14.06.2020 г. 15:49
Посетено:
1119
Линк:
https://kulturni-novini.info/sections/12/news/31320-festivalen-i-kongresen-tsentar-varna-vazobnovyava-svoyata-deynost